Τι τηλεθέαση έκανε η πρεμιέρα του ανανεωμένου My Style Rocks;

Τηλεθέαση

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Την πρώτη του μάχη για την τηλεθέαση έδωσε χθες το My Style Rocks, το οποίο επέστρεψε φουλ ανανεωμένο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Το ριάλιτι επανήλθε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, με τους Στέλιο Κουδουνάρη, Έλενα Χριστοπούλου και Γιώργο Καράβα στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής.

Συγκλόνισε όλους στο My Style Rocks με την εξομολόγηση της: «Είχα καρκίνο στο νεφρό, δεν το έμαθε ποτέ κανείς»

Ο νέος κύκλος του My Style Rocks ξεκίνησε με το bootcamp των κοριτσιών που θέλησαν να συμμετέχουν στο πιο …στυλάτο show της ελληνικής τηλεόρασης.

Για πρώτη φορά, οι τηλεθεατές είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την διαδικασία της επιλογής των fashionistas, αλλά και όλα όσα γίνονται κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.

Στη χθεσινή πρεμιέρα, μάλιστα, οι κριτές έμειναν άφωνοι με την πρώην διαγωνιζόμενη που επέστρεψε!

Πώς τα πήγε όμως η πρεμιέρα του My Style Rocks στην τηλεθέαση;

Το ριάλιτι μόδας σημείωσε μέσο όρο 9,8% στο γενικό σύνολο και 8,9% στο δυναμικό κοινό.

Η τηλεθέαση

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

My Style Rocks – 9,8%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

My Style Rocks – 8,9%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.