Survivor: Μεγάλη ανατροπή από τη… σιωπηλή συνεργασία της Acun με τον ΣΚΑΪ

Survivor

Πότε βγαίνει στον αέρα το νέο Survivor και ποια θα είναι η διαφορά του από τα προηγούμενα;

Όλα τούμπα θα τα φέρει ο ΣΚΑΪ τη νέα τηλεοπτική σεζόν και δεν το λέμε μεταφορικά αλλά στην κυριολεξία. Το επιτελείο του σταθμού εργάζεται… σιωπηλά με την Acun Medya τις τελευταίες εβδομάδες και φαίνεται πως αποφάσισαν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή.

Έτσι, στην prime time του ΣΚΑΪ το φθινόπωρο θα δούμε το Tempting Fortune και το The Voice, όπως ήδη γνωρίζουμε, ενώ σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, μαζί τους έρχεται και ένα ολοκαίνουριο Survivor σε… νέα εποχή!

To κανάλι και η εταιρία παραγωγής, πιστεύοντας στην ιδιαίτερη δυναμική του συγκεκριμένου format, αποφάσισαν να το βγάλουν στον αέρα για πρώτη φορά από το πρώτο μισό της σεζόν. Ανανεωμένο, με ακόμα πιο έντονο το στοιχείο της επιβίωσης, επιστρέφει στην πρώτη του εκδοχή σχεδόν 20 χρόνια μετά.

Ποια είναι η μεγάλη διαφοροποίηση σε σχέση με τους τελευταίους κύκλους του Survivor που βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια; Αυτή τη φορά, θα είναι άνθρωποι καθημερινοί, οι οποίοι θα αναμετρηθούν με τα όρια τους και θα αγωνιστούν για την επιβίωση τους.

Στην απόφαση αυτή που πήραν ο ΣΚΑΪ και η Acun Medya συνετέλεσε και η μεγάλη συμμετοχή για το Τempting Fortune, γεγονός που αποδεικνύει την ακούραστη δίψα του κοινού για τα ριάλιτι επιβίωσης και περιπέτειας.

Όσο για το Exatlon και τα υπόλοιπα format που έχουν προαναγγελθεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, αυτά θα προγραμματιστούν για το δεύτερο μισό της σεζόν, από τον Ιανουάριο του 2025 κι έπειτα.