Zappit

ΣΚΑΪ: Πρωτιά στο σύνολο της τηλεθέασης τον Σεπτέμβριο για τις ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού

Το κανάλι του Φαλήρου δείχνει καθημερινά τη δυναμική του στην πληροφόρηση των πολιτών.

Σταθερή αξία στην ενημέρωση των τηλεθεατών αποτελούν οι ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΪ και αυτό αποδεικνύεται από τις πρωτιές που αυτές εξασφαλίζουν στους πίνακες της Nielsen. Το κανάλι του Φαλήρου δείχνει καθημερινά τη δυναμική του στην πληροφόρηση των πολιτών, οι οποίοι του δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στο γενικό σύνολο της τηλεθέασης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:

Πρώτες στην προτίμηση του κοινού έρχονται οι ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΪ και τον Σεπτέμβριο.

Οι πρωτιές για τον σταθμό ξεκινούν από την αρχή της ημέρας με την «Πρώτη Εικόνα» να βρίσκεται στην κορυφή της τηλεθέασης στο slot μετάδοσής της με ποσοστό 17,2% στο γενικό σύνολο του κοινού και 12,8% στο δυναμικό κοινό (18-54).

Το «Σήμερα», με τον δυνατό ενημερωτικό παλμό, διατηρεί την πρωτιά στην τηλεθέαση στη ζώνη μετάδοσής του με μέσο όρο 22,4% στο γενικό σύνολο του κοινού.

Οι «Αταίριαστοι» με το ξεχωριστό ύφος τους βρίσκονται επίσης στην κορυφή με ποσοστό 22,6% στο γενικό σύνολο του κοινού για τη ζώνη μετάδοσής τους.

Σε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης κινείται και το «Live You» με ποσοστό 15,1% στο γενικό σύνολο του κοινού.

Εξίσου δυναμική είναι η πορεία των ενημερωτικών εκπομπών στο slot μετάδοσής τους και το Σαββατοκύριακο. Το «Καλημέρα» είναι στην πρώτη θέση της τηλεθέασης τόσο στο γενικό σύνολο του κοινού με ποσοστό 22,4% όσο και στο δυναμικό κοινό με 14,7%.

Πρωτιά και για τους «Δεκατιανούς» στο γενικό σύνολο του κοινού με 20,9%.