Σαββατοκύριακο ΑΝΤ1 – Ο Θανάσης Πάτρας και τα πρόσωπα που περνούν από δοκιμαστικό

Θανάσης Πάτρας

Ποιοι θα πλαισιώσουν τον Θανάση Πάτρα στη νέα εκπομπή που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1;

Είναι μία από τις εκπομπές που έχουν απασχολήσει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ πάρα πολύ το φετινό καλοκαίρι, πριν καν οριστικοποιηθεί ότι θα βγει στον αέρα. Μιλάμε για την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου που επιθυμεί να εντάξει ο ΑΝΤ1 στο πρόγραμμά του την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα και το τέλος της συνεργασίας με την Φαίη Μαυραγάνη, ο ΑΝΤ1 σχεδιάζει μια τετράωρη infotainment εκπομπή, η οποία θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή, 09:00 με 13:00. Ποιοι είναι οι σίγουροι μέχρι στιγμής και ποιοι δοκιμάζονται για μια θέση στην ομάδα μπροστά από τις κάμερες.

Ο εξ αρχής απόλυτα σίγουρος είναι ο Θανάσης Πάτρας, ο οποίος θα είναι και το κεντρικό πρόσωπο. Δίπλα του, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα βρίσκεται -εκτός απροόπτου- ο Δημήτρης Πανόπουλος, ο οποίος θα αναλάβει και το ενημερωτικό κομμάτι.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν κάποια γυναικεία πρόσωπα, όπως η Δέσποινα Καμπούρη και η Εβελίνα Νικόλιζα που φαίνεται να έχουν έρθει πολύ κοντά με το κανάλι. Όμως, τα δοκιμαστικά συνεχίζονται.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, λοιπόν, στον τελευταίο γύρο δοκιμαστικών θα συμμετέχουν η Αθηνά Αφαλίδου και ο Γιώργος Σπανουδάκης.

Το επόμενο διάστημα αναμένονται και οι οριστικές αποφάσεις από τους ιθύνοντες, καθώς θα πρέπει να ξεκινήσει και η προετοιμασία για τη νέα εκπομπή.