Zappit

Προβληματισμένος ο ΑΝΤ1 με τη Μάγισσα – Έρχονται πιο γρήγορα τα «Παιχνίδια εκδίκησης»;

Διαβάστε περισσότερα...

Σε έντονο πονοκέφαλο εξελίσσεται για τον ΑΝΤ1 ο 2ος κύκλος της σειράς Η Μάγισσα. Η πολυαναμενόμενη και πολύ ακριβή ελληνική σειρά δεν έχει αποδώσει τα προσδοκώμενα, καθώς σημειώνει πολύ χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο σταθμός να έχει σημαντικές απώλειες στην prime time ζώνη τα 2 από τα 5 βράδια της εβδομάδας, τη στιγμή μάλιστα που τις υπόλοιπες 3 βραδιές κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα στους πίνακες μετρήσεων.

Για τους υπεύθυνους του καναλιού φαίνεται πως «Η Μάγισσα» εξελίσσεται σε γόρδιο δεσμό αυτή τη στιγμή, καθώς δεν έχουν και πολλές εναλλακτικές για διορθωτικές κινήσεις. Για παράδειγμα, η πρόταση για αλλαγή στην ημέρα προβολής δεν θεωρείται πως είναι κάτι που θα έχει θετικό αποτέλεσμα, αφού τις άλλες μέρες ο ανταγωνισμός είναι ακόμα μεγαλύτερος και μια μετακίνηση μπορεί να έδινε τη χαριστική βολή στο σίριαλ.

Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει ακόμα πώς θα εξελιχθεί το ζήτημα. Πάντως, ξεκινά άμεσα η προβολή της σειράς «Παιχνίδια Εκδίκησης», με τον Νίκο Κουρή και τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου στον ΑΝΤ1+ με διπλά επεισόδια, κάτι που ίσως σημαίνει ότι η σειρά ενδέχεται να ενταχθεί πιο σύντομα στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.