Zappit

Πρεμιέρα για την Ίνα Ταράντου: Αυτό είναι το νέο τηλεοπτικό της βήμα

Η επίσημη ανακοίνωση του AtticaTV για τη δημοσιογράφο.

Το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα ετοιμάζει η Ίνα Ταράντου. Η γνωστή παρουσιάστρια, που πέρσι απείχε από τα τηλεοπτικά δρώμενα μετά το πρόωρο τέλος της εκπομπής της στο ΟΡΕΝ με τίτλο «Εμείς» τη σεζόν 2022-23, επιστρέφει στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του AtticaTV.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού:

Η Ίνα Ταράντου επιστρέφει την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου με την νέα εκπομπή «Ο κόσμος μέσα μας», αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του ATTICA TV. Σε έναν τηλεοπτικό ρόλο που αγαπά, η Ίνα Ταράντου συναντά ανθρώπους που μας εμπνέουν, σε μέρη που τους έχουν καθορίσει ώστε να ξεδιπλώσει τον κόσμο μέσα τους… τον «Κόσμο μέσα μας».

Από τις απομακρυσμένες γωνιές της Ελλάδας μέχρι την πολύβουη Αθήνα, ακολουθούμε τους ήρωες μας για να ανακαλύψουμε τρόπους ζωής, μηνύματα και αξίες. «Ταξιδεύουμε στα βάθη της ψυχής των ανθρώπων». Την Πέμπτη 10 Οκτώβριο τα μεσάνυχτα ξεκινάμε ένα οδοιπορικό στην καθημερινότητα τους, στο παρόν και στο παρελθόν τους, στα ανεξίτηλα σημάδια που αφήνουν οι εμπειρίες, μέσα μας.

H ομάδα χορού Exis μας διδάσκει την αξία της συμπερίληψης, ο travel editor Φώτης Βαλλάτος μας μεταφέρει τις γευστικές του εμπειρίες ανά τον κόσμο, βλέπουμε την Αθήνα μέσα από τα μάτια του Ρένου Χαραλαμπίδη, γνωρίζουμε τη νέα γενιά παραμυθάδων με τους συγγραφείς παιδικών βιβλίων Γιώργο Λεμπέση και Λία Λάππα, ενώ η Γεωργία Παράσχου της Humanity Greece και τα μέλη της ομάδας Ithaca Laundry μας μυούν στον υπέροχο κόσμο του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης.

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα πρόσωπα που φτιάχνουν το παζλ του «Κόσμου μέσα μας».

Συντελεστές
Παρουσίαση – Αρχισυνταξία: Ίνα Ταράντου
Σκηνοθεσία: Μιχάλης Φελάνης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Παύλος Διδασκάλου
Συντακτική ομάδα: Στελίνα Γκαβανοπούλου, Λίλα Σταμπούλογλου
Μοντάζ: Γιώργος Παπαδόπουλος, Παύλος Παπαδόπουλος
Οργάνωση & Διεύθυνση παραγωγής: Στελίνα Γκαβανοπούλου
Εκτέλεση παραγωγής: Γιάννης Κωνσταντινίδης