Πώς συνεχίζει τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο Νίκος Κοκλώνης;

Νίκος Κοκλώνης

Διαβάστε περισσότερα...

Με αρκετές αλλαγές μπαίνει στη νέα τηλεοπτική σεζόν η εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη, καθώς τη νέα σεζόν αναλαμβάνει αρκετά καινούρια πρότζεκτ, ενώ παραμένουν κάποιες εκκρεμότητες με προγράμματα της περασμένης σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, επεκτείνεται η συνεργασία της Barking Well με το Mega και τον Alpha, ενώ το «διαζύγιο» με το Open αυτή τη φορά είναι οριστικό. Έτσι, εκτός από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, η Barking ανέλαβε και τις εκπομπές της Δανάης Μπάρκα και του Κώστα Τσουρού στο Mega. Στον Alpha, συνεχίζεται η παραγωγή της Κατερίνας Καινούργιου και του Secret Song με τη Ναταλία Γερμανού, ενώ έρχεται και το φιλόδοξο, αυξημένου κόστους πρότζεκτ του Νίκου Μουτσινά.

Αν και υπάρχει έντονα η φημολογία πως ο Νίκος Κοκλώνης πρόκειται να παρουσιάσει και ο ίδιος ένα show στο Mega, αυτό δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν από το κανάλι.

Από την άλλη, κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες με το περσινό J2US και το «Πρωινό ΣουΣου» δημιουργούν παρασκηνιακά διάφορες συζητήσεις, ενώ αναμένουν την οριστική τους διευθέτηση.

Φαίνεται πάντως, πως οι πρώτοι μήνες της νέας τηλεοπτικής σεζόν θα κρίνουν πολλά για τη συνέχεια…