Πέτρος Κουσουλός – Ντίνα Νικολάου: Πότε κάνουν πρεμιέρα οι νέες τους εκπομπές στο ΟΡΕΝ;

Κουσουλός Νικολάου

Το Ανοιχτό Κανάλι ενισχύει τη μεσημεριανή και απογευματινή του ζώνη.

Δυναμικά στη μάχη της τηλεθέασης μπαίνει το ΟΡΕΝ τις επόμενες εβδομάδες. Μετά την πρεμιέρα της Ελένης Τσολάκη την ερχόμενη Δευτέρα (16/9, 09:50) με το «Πρωινό ΣουΣού», ο Πέτρος Κουσουλός και η Ντίνα Νικολάου είναι τα επόμενα πρόσωπα που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα του σταθμού.

Όπως έχει γίνει γνωστό ήδη από τα μέσα του καλοκαιριού, ο γνωστός δημοσιογράφος και η δημοφιλής μαγείρισσα ανανέωσαν τη συνεργασία τους με το Ανοιχτό Κανάλι για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και από τις 23 Σεπτεμβρίου κάνουν και επίσημα πρεμιέρα στο πρόγραμμα του ΟΡΕΝ.

Αρχικά, ο Πέτρος Κουσουλός θα πει την πρώτη «καλησπέρα» στους τηλεθεατές τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 14:00 μέσα από τη νέα του καθημερινή ενημερωτική εκπομπή, με τίτλο «ΟΡΕΝ Τώρα». Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού: ό,τι συμβαίνει είναι στο «OPEN Τώρα»! Όλη η επικαιρότητα, αποκλειστικά νέα αλλά και αποκαλύψεις που θα συζητηθούν. Με τον Πέτρο Κουσουλό«.

Λίγο αργότερα την ίδια ημέρα και συγκεκριμένα στις 16:50 θα κάνει πρεμιέρα και η Ντίνα Νικολάου με την εκπομπή «OPEN Kitchen».

Ανανεωμένη, με φρέσκες ιδέες και αστείρευτη διάθεση, μπαίνει στην ολοκαίνουργια κουζίνα της και μας κρατάει συντροφιά με τα πιο απλά, αλλά και τα πιο νόστιμα καθημερινά μαγειρέματα.

Η αγαπημένη μας Chef, ρίχνει «φως» στις μαγειρικές μας ανησυχίες και δίνει λύση στην πιο πολυφορεμένη ατάκα της ημέρας: «Τι να μαγειρέψω αύριο;». Κάθε μέρα μας προτείνει δυο μοναδικές συνταγές: υγιεινές επιλογές, εύκολα και γρήγορα snack, «vegan»  γεύματα, τοπικές – παραδοσιακές συνταγές, τα κλασικά της μαμάς, ethnic προτάσεις, γλυκές δημιουργίες, BBQ και «comfort» μαγειρέματα που θα εναλλάσσονται σε αυτή τη γευστική διαδρομή…

Μέσα στην εβδομάδα, η Ντίνα μας αποκαλύπτει μυστικά και χρηστικές συμβουλές για την κουζίνα, «zero waste» πρακτικές, προτάσεις για τον κήπο και το μπαλκόνι, συμβουλές για «art de la table» και μέσω τους καλού της φίλου και διαιτολόγου Δημήτρη Γρηγοράκη καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει αλήθειες γύρω από τη διατροφή.

Ένα αναπάντεχα νόστιμο ταξίδι μόλις ξεκινά!

Σημειώνεται πως δύο ημέρες νωρίτερα, το Σάββατο 21/9 στις 13:45, θα κάνει πρεμιέρα και ο Βαγγέλης Δρίσκας με τον νέο κύκλο της εκπομπής «Chef στην κουζίνα σας».