Zappit

People’s Choice: Καθυστερεί η πρεμιέρα του παιχνιδιού για τεχνικούς λόγους

Πότε θα βγει στον αέρα το νέο live τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας.

Με σχετική καθυστέρηση λίγων εβδομάδων θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα του live τηλεπαιχνιδιού People’s Choice που θα παρουσιάσει στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας. Το συγκεκριμένο πρότζεκτ, το οποίο σχεδιαζόταν να βγει στον αέρα περί τις αρχές Νοεμβρίου, θα ενταχθεί στο πρόγραμμα λίγο αργότερα, στα τέλη του ίδιου μήνα.

Κύρια αιτία γι’ αυτή την καθυστέρηση είναι οι υψηλές απαιτήσεις που έχει το People’s Choice σε τεχνικό επίπεδο, καθώς δεν είναι μόνο η κατασκευή του σκηνικού υπερπαραγωγή, αλλά και ο χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση της εφαρμογής μέσα από την οποία θα μπορούν να ψηφίζουν οι τηλεθεατές από το κινητό τους.

«Είναι μια εκπομπή που θα την κάνει όλη η Ελλάδα μαζί. Θα κατεβάσουν οι τηλεθεατές μια εφαρμογή, θα θέτουν 13 ερωτήματα κάθε εβδομάδα και ο κόσμος θα ψηφίζει επί των ερωτημάτων αυτών. Τα ερωτήματα θα έχουν να κάνουν με την επικαιρότητα, με την καθημερινότητα και θα πρέπει οι ομάδες που θα παίζουν να βρουν τι απάντησε ο κόσμος», είχε πει για το People’s Choice ο Γιώργος Λιάγκας.

Η εκπομπή θα μεταδίδεται στην prime time ζώνη της Κυριακής.