Zappit

Ο Κώστας Τσουρός και το «Ακόμα δεν είδες τίποτα» έβαλαν… φωτιά στη Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δε γίνεται»

Διαβάστε περισσότερα...

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, φαίνεται ότι υπάρχει προβληματισμός στον Alpha σχετικά με την εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται», καθώς η πίεση που ασκεί το αντίπαλο πρόγραμμα του Mega «Ακόμα δεν είδες τίποτα», είναι μεγάλη. Ο Κώστας Τσουρός κατάφερε το Σαββατοκύριακο που πέρασε να περιορίσει τη δυναμική της αντιπάλου του το Σάββατο και να περάσει σε τηλεθέαση πάνω από τη Ναταλία Γερμανού την Κυριακή.

Πιο συγκεκριμένα, το «Καλύτερα δε Γίνεται!» σημείωσε στο δυναμικό κοινό ποσοστό 10,4% και το «Ακόμα δεν Είδες Τίποτα!» 13,7%.

Ως εκ τούτου, ανησυχίες και παράπονα που είχαν εκφραστεί ήδη από τη Ναταλία Γερμανού τους τελευταίους μήνες της προηγούμενης σεζόν, αυτή τη φορά φαίνεται πως έγιναν πιο έντονα, καθώς οι αλλαγές που έγιναν στη σκαλέτα της εκπομπής δεν φαίνεται να έχουν αποδώσει τα προσδοκώμενα.

Από την άλλη, οι αλλαγές που έκανε ο Κώστας Τσουρός και η δυναμική με την οποία έχει μπει η εκπομπή του στην αρένα τη φετινή σεζόν, έχουν ευνοήσει τα ποσοστά του Mega, σε μια ζώνη που μέχρι τώρα κανείς δεν μπορούσε να «επιβιώσει» απέναντι από τον Alpha.

Παρ’ όλα αυτά, επειδή δεν μιλάμε παρά μόνο για την αρχή της χρονιάς κι ενώ μπροστά μας έχουμε περίπου 9 μήνες ακόμα, δεν χρειάζεται να βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα, καθώς η Ναταλία Γερμανού αναμένεται να προσαρμόσει αναλόγως τη δομή και το περιεχόμενο της εκπομπής της και να προχωρήσει σε όσες διορθωτικές κινήσεις χρειαστούν.