Zappit

Νίκος Μουτσινάς: Πότε κάνει πρεμιέρα το ΝΜ Βραδιάτικα και ποιοι είναι οι πρώτοι καλεσμένοι;

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Νίκος Μουτσινάς ετοιμάζει την τηλεοπτική επιστροφή του στην prime time ζώνη του Alpha με το ΝΜ Βραδιάτικα, σε ημερομηνία που πρόκειται να αποφασιστεί το επόμενο διάστημα.

Αν και το κανάλι δεν είχε ανακοινώσει ποτέ την ημερομηνία της πρεμιέρας, γνωρίζαμε πως το αρχικό πλάνο ήταν για τις 17 Οκτωβρίου. Κάτι τέτοιο δεν φαντάζει πλέον εφικτό, καθώς οι αυξημένες απαιτήσεις του project χρειάζονται περισσότερο χρόνο. Έτσι, ως ιδανική ημερομηνία φαντάζει πλέον η 24η Οκτωβρίου, αν και θεωρείται πιο ρεαλιστικό να βγει στον αέρα στις 31 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ανάμεσα στα ονόματα που δρομολογούνται ως καλεσμένοι των πρώτων εκπομπών είναι και οι : Άννα Βίσση, Δέσποινα Βανδή, Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Σταματίνα Τσιμτσιλή και Κατερίνα Καινούργιου.

Παρ’ όλα αυτά, η ιδέα του να περάσει από το πλατό η Ελένη Μενεγάκη δεν εγκαταλείπεται από τον Νίκο Μουτσινά, καθώς φέτος θα είχε και ιδιαίτερο ενδιαφέρον μια εμφάνισή της στο ΝΜ Βραδιάτικα, αφού η ίδια έχει επιλέξει να μείνει εκτός τηλεόρασης.

Να σημειώσουμε, ωστόσο, ότι στο αρχικό πλάνο για την πρώτη εκπομπή δεν συμπεριλαμβάνεται κάποιος καλεσμένος, καθώς θα δοθεί βάρος στο come back του Νίκου Μουτσινά και της παρέας που θα τον πλαισιώσει.