My Style Rocks: Ποιοι μένουν και ποιοι έρχονται;

My Style Rocks

Με αλλαγές θα επιστρέψει το My Style Rocks στον ΣΚΑΪ.

Πρόκειται για ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα το οποίο συνοδεύει τα περισσότερα απογεύματα του ΣΚΑΪ τα τελευταία χρόνια. Το My Style Rocks, όπως γνωρίζουμε, θα επιστρέψει στη συχνότητα του καναλιού του Φαλήρου το ερχόμενο φθινόπωρο. Τα πρόσωπα, όμως, δεν θα είναι τα ίδια ακριβώς…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, δύο είναι τα πρόσωπα που θα παραμείνουν στο My Style Rocks. Το ένα είναι η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου, η οποία άφησε το δικό της στίγμα την περασμένη χρονιά και θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι και του χρόνου. Το άλλο πρόσωπο είναι ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο οποίος είναι συνυφασμένος πια με το reality μόδας και θα τολμούσαμε να πούμε… απαραίτητος.

Από εκεί και πέρα, το πρόσωπο που επιθυμούν πολύ να δουν οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ σε μία από τις καρέκλες των κριτών είναι ο Γιώργος Καράβας. Συμφωνία δεν έχει υπάρξει ακόμα, αλλά η πολιορκία είναι στενή.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα πρόσωπα που έχουν πέσει στο τραπέζι, δύο από αυτά έχουν συζητηθεί λίγο περισσότερο και δεν είναι άλλοι από τον φωτογράφο Κοσμά Κουμιανό και το μοντέλο Ροζάνα Γεωργίου.