Μπέττυ Μαγγίρα: Η απογοήτευση για το Voice και το επόμενο επαγγελματικό βήμα

Μπέττυ Μαγγίρα

Διαβάστε περισσότερα...

Ανάμεσα στα πρόσωπα που απουσιάζουν -μέχρι στιγμής- από τη φετινή τηλεοπτική σεζόν είναι και η Μπέττυ Μαγγίρα. Μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1, κάτι που δεν έβρισκε όλους σύμφωνους στο κανάλι του Αμαρουσίου, η παρουσιάστρια βρέθηκε κοντά σε κάποια άλλα πρότζεκτ, ένα εκ των οποίων η ίδια ήθελε πολύ.

Την παρουσίαση του The Voice επιθυμούσε η Μπέττυ Μαγγίρα, με δεδομένη και την ανανέωση της κριτικής επιτροπής του παιχνιδιού. Ο ΣΚΑΪ, ωστόσο, προτίμησε να επιστρέψει στον Γιώργο Καπουτζίδη, γεγονός που σύμφωνα με τις πληροφορίες μας άφησε μια πικρία στην παρουσιάστρια, καθώς θεωρεί -και δικαίως- ότι είναι ένα project που της ταιριάζει απόλυτα.

Να σημειώσουμε ότι το ίδιο διάστημα, η Μπέττυ Μαγγίρα έχει δεχτεί και πρόταση από το Star για την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού, δίχως, ωστόσο, να έχει προσδιοριστεί το πότε αυτό θα μπει σε τροχιά υλοποίησης. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κανάλι της Κηφισιάς προσεγγίζει την Μπέττυ Μαγγίρα, αφού στο παρελθόν της είχε προτείνει την παρουσίαση του Shopping Star αλλά η ίδια είχε αρνηθεί.

Αυτή τη στιγμή, η Μπέττυ Μαγγίρα επικεντρώνεται στις live εμφανίσεις της σε μουσική σκηνή της Αθήνας, αφού επιθυμία της είναι να παρουσιάσει ένα show με στοιχεία καμπαρέ. Πάντως, δεν έχει εγκαταλειφθεί η ιδέα της συνεργασίας της με την Έλενα Παπαρίζου, την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Στέλιο Διονυσίου, ένα σχήμα που θα πλαισίωνε τη Μαρινέλλα πριν την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της που πέρασε πρόσφατα η μεγάλη μας τραγουδίστρια.