Zappit

Money Drop: Γιατί ο Alpha τοποθετεί το παιχνίδι στη late night ζώνη;

Διαβάστε περισσότερα...

Το Money Drop κάνει πρεμιέρα στον Alpha τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στις 23:30, με παρουσιαστή τον Φάνη Μουρατίδη. Και κάπως έτσι έρχεται η μεγάλη ανατροπή.

Ο Alpha τοποθετεί ένα τηλεπαιχνίδι στην late night ζώνη, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα. Μάλιστα, ο αρχικός προγραμματισμός ήταν για 5 επεισόδια την εβδομάδα, με ώρα μετάδοσης την 8 μ.μ.. Τελικά, τα επεισόδια θα γίνουν δύο την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 11:30 μ.μ..

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο κύριος λόγος γι’ αυτή την απόφαση έχει να κάνει ότι η επανάληψη της σειράς «Το σοι σου», η οποία μεταδίδεται στις 20:00, σκίζει σε νούμερα τηλεθέασης. Έτσι, ο σταθμός θεώρησε ότι ίσως είναι καλύτερα να μην πειράξει το συγκεκριμένο slot και να μη φέρει το Money Drop αντιμέτωπο με τον Εκατομμυριούχο και αργότερα με το Ράδιο Αρβύλα.

Επιπλέον, το κανάλι επιθυμεί να «χτίσει» εκ νέου τη late night ζώνη, ενόψει και της πρεμιέρας του Νίκου Μουτσινά. Δηλαδή, Δευτέρα και Τρίτη να προβάλλει το Money Drop και Πέμπτη – Παρασκευή το «Βραδιάτικα».

Αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε αν αυτή η κίνηση του Alpha θα αποδώσει τα προσδοκόμενα.