Summer’s Cool: Κλείδωσαν τα πρόσωπα για τη νέα ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ

ΣΚΑΪ

Το παρασκήνιο των επικοινωνιών - Την ερχόμενη Δευτέρα στον αέρα

Η καλοκαιρινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ, Summer’s Cool, είναι γεγονός και όπως πρώτα διαβάσατε στο zappIT, θα βγει στον αέρα την ερχόμενη Δευτέρα 8 Ιουλίου στις 15:00, με κεντρικό παρουσιαστή τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Τις τελευταίες μέρες και ώρες πραγματοποιήθηκαν επαφές του σταθμού με διάφορα πρόσωπα, ώστε να καταλήξουν στο οριστικό σχήμα των συνεργατών. Η Μαριάντα Πιερίδη και η Μαρία Αντωνά συζήτησαν με τους ιθύνοντες και τελικά επικράτησε η πρώτη.

Αν και η επικοινωνία ανάμεσα στην Μαρία Αντωνά και τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ εξελίχθηκε ομαλά, δεν επήλθε συμφωνία, καθώς φαίνεται ότι εκφράστηκε επιθυμία από την πλευρά της παρουσιάστριας και για κάποιο άλλο πρότζεκτ από το ερχόμενο φθινόπωρο.

Στο ίδιο τραπέζι θα καθίσουν ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας, ο Ισίδωρος Φίκαρης και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας στην παρέα θα είναι και η Μάρτζυ Λαζάρου.

Η εκπομπή θα βγει στον αέρα από το πλατό της Μαρίας Μπακοδήμου, με αρχισυντάκτη τον Νίκο Σερεμετάκη. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θα είναι ο κεντρικός συντονιστής, δίπλα του θα είναι η Μαριάντα Πιερίδη και η υπόλοιπη ομάδα.