Zappit

Η ΕΡΤ εξοστρακίζει το «Αρχελάου 5» στη late night και επαναφέρει «Τα καλύτερά μας χρόνια»

Διαβάστε περισσότερα...

Ο δεύτερος, μέσα σε λίγες μέρες, «εξοστρακισμός» ελληνικής σειράς στην late night ζώνη είναι γεγονός. Μετά το «Ταμπού» στο Mega, το οποίο βρέθηκε με 1 αντί για 4 επεισόδια την εβδομάδα στην late night ζώνη, μια απόφαση που την πήρε πίσω το κανάλι σε λιγότερο από 24 ώρες, έρχεται τώρα η ΕΡΤ να μετακινήσει τη σειρά «Αρχελάου 5«.

Η σειρά, στην οποία πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων ο Γιάννης Στάνκογλου, η Εβελίνα Παπούλια, ο Γεράσιμος Γεννατάς και η Ναταλία Δραγούμη, είναι η πρώτη για την οποία υπήρξε προβληματισμός λόγω της χαμηλής τηλεθέασης που σημειώνει. Οι πληροφορίες που προκύπτουν από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ είναι πως το πιο πιθανό είναι πως δεν θα πάρει πράσινο φως για να συνεχίσει μετά τις γιορτές.

Η ΕΡΤ αποφάσισε σε πρώτη φάση να μετακινήσει τη σειρά «Αρχελάου 5» από τις 21:00 που μεταδιδόταν μέχρι τώρα, στις 23:00. Αντί αυτής επαναφέρει το πολύ επιτυχημένο «Τα καλύτερά μας χρόνια» σε επανάληψη, καθημερινά στις 19:45 και μετακινεί την «Ηλέκτρα» στις 20:45. Η «Παραλία» μένει σταθερή στην ώρα της, στις 22:00.

Φαίνεται, λοιπόν, πως οι πρώτες σειρήνες ήχησαν και στη δημόσια τηλεόραση και έπεται συνέχεια…