Zappit

Η διορθωτική κίνηση της ΕΡΤ για την «Αρχελάου 5» – Τι ώρα θα παίζουν «Τα καλύτερά μας χρόνια»;

Η νέα αλλαγή στο πρόγραμμα της ΕΡΤ

Μετά την απόφαση για το «Ταμπού» την οποία πήρε πίσω το Mega μέσα σε 24 ώρες, ακολούθησε η ΕΡΤ με την αλλαγή στην ώρα μετάδοσης της σειράς «Αρχελάου 5«.

Το συγκεκριμένο σίριαλ, στο οποίο πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων ο Γιάννης Στάνκογλου, η Εβελίνα Παπούλια, ο Γεράσιμος Γεννατάς και η Ναταλία Δραγούμη, η αλήθεια είναι πως αντιμετωπίζει ένα θέμα με την τηλεθέαση. Η πρώτη, λοιπόν, διορθωτική κίνηση στην οποία προχώρησε η ΕΡΤ είναι η αλλαγή της ώρας από τις 21:00 που μεταδιδόταν μέχρι τώρα, στις 23:00.

Ο λόγος γι’ αυτή την αλλαγή έχει να κάνει με το γεγονός ότι στις 23:00 παρακολουθεί τηλεόραση μεγαλύτερο ποσοστό του δυναμικού κοινού κι έτσι το κανάλι θεωρεί πως θα καταφέρει με αυτό τον τρόπο να δώσει μια νέα ώθηση στη σειρά.

Επιπλέον, η δημόσια τηλεόραση επαναφέρει το πολύ επιτυχημένο «Τα καλύτερά μας χρόνια» σε επανάληψη, καθημερινά στις 21:00 -και όχι στις 19:45 όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί. Η συγκεκριμένη σειρά είχε μεγάλη απήχηση στους τηλεθεατές και πιστεύεται πως σε αυτή την ώρα ενδέχεται να «κλέψει» και πάλι ένα ικανοποιητικό μερίδιο τηλεθέασης.

Η «Ηλέκτρα» θα προβάλλεται στις 19:45, ενώ η «Παραλία» μένει σταθερή στην ώρα της, στις 22:00.