Zappit

Η Άννα Κανδύλη αποχωρεί από το Mega

Όλο το παρασκήνιο...

Αποχωρεί από το  Mega η δικαστική συντάκτρια και γνωστή δημοσιογράφος του σταθμού Άννα Κανδύλη. Η κ. Κανδύλη υπέβαλε την παραίτησή της το μεσημέρι της Τρίτης στον διευθυντή ειδήσεων του σταθμού, Σταμάτη Μαλέλη.

Η Άννα Κανδύλη έκανε η ίδια γνωστή την απόφασή της να αποχωρήσει από το κανάλι της Συγγρού μέσα από ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, γράφοντας:

«Μετά από 4  πολύ όμορφα χρόνια στο Mega σήμερα υπέβαλα την παραίτησή μου. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του Μεγάλου καναλιού για την άψογη συνεργασία που είχαμε και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από την πρώτη ημέρα που πήγα στο σταθμό, όταν το Νέο mega έκανε τα πρώτα του βήματα.

Δεν ήταν εύκολη  απόφαση. Όμως, έρχονται κάποιες στιγμές στη ζωή όλων μας που καλούμαστε να ακολουθήσουμε το δύσκολο δρόμο.

Πάμε γι’ αλλά λοιπόν… Άλλωστε κάθε τέλος σηματοδοτεί μια νέα αρχή…»

Λίγη ώρα νωρίτερα το Mega ανακοίνωσε την ένταξη στο δυναμικό του της Ιωάννας Μάνδρου, η οποία αναλαμβάνει επικεφαλής του δικαστικού ρεπορτάζ του σταθμού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το γεγονός αυτό σχετίζεται με την παραίτηση της Άννας Κανδύλη και παρά τις συνεχείς εκκλήσεις της διεύθυνσης ειδήσεων να παραμείνει στο δυναμικό του Mega, η ανακοίνωση του σταθμού για την έλευση της Ιωάννας Μάνδρου ήταν καθοριστική για την απόφασή της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Άννα Κανδύλη έχει διαγράψει σημαντική πορεία στο δικαστικό ρεπορτάζ και αποτελεί μία από τις πιο αναγνωρίσιμες δημοσιογράφους του καναλιού. Εκτός από την παρουσία της στα δελτία ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές του Mega, συμμετείχε και στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και Πάλι».

Η Άννα Κανδύλη ήταν από τις πρώτες δημοσιογράφους που εντάχθηκαν στο δυναμικό του καναλιού κατά την επανεκκίνησή του, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί για την ΕΡΤ καλύπτοντας όλες τις πολύκροτες δίκες των τελευταίων 20 χρόνων.