Η Αφροδίτη Γραμμέλη «μετακομίζει» στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα

Αφροδίτη Γραμμέλη

Στον ΑΝΤ1 η δημοσιογράφος την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Κόσμος πάει κι έρχεται στον ΑΝΤ1 το τελευταίο διάστημα και μάλιστα, κάποιες επισκέψεις γίνονται πιο συχνά… Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Αφροδίτη Γραμμέλη πέρασε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες το κατώφλι του καναλιού του Αμαρουσίου, το απόγευμα τις Δευτέρας.

Όπως μαθαίνουμε, η γνωστή δημοσιογράφος συναντήθηκε με διάφορα στελέχη του ΑΝΤ1 στον όροφο προγράμματος και πηγές μας μεταφέρουν ένα πολύ θερμό κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών. Αν και δεν επιβεβαιώνεται ακόμα επίσημα, η Αφροδίτη Γραμμέλη έδωσε τα χέρια με το κανάλι και το πρόγραμμα για το οποίο μιλάμε δεν είναι άλλο από το Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα.

Όπως είχε πει ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας πριν από μερικό καιρό, η εκπομπή συνεχίζει κανονικά με τους περισσότερους συνεργάτες, όμως θα έχει κάποιες αλλαγές. Εκτός απροόπτου, λοιπόν, οι πληροφορίες μας λένε πως του χρόνου στο τραπέζι του Πρωινό θα δούμε και την Αφροδίτη Γραμμέλη, καθώς είναι ένα πρόσωπο που ο σταθμός πολιορκεί εδώ και πολλές εβδομάδες.

Να σημειώσουμε πως το τελευταίο διάστημα τη δημοσιογράφο είχαν προσεγγίσει και από άλλα κανάλια και μάλιστα, στο ένα από αυτά έγιναν προτάσεις από δύο διαφορετικές εκπομπές!

Τελικά, η Αφροδίτη Γραμμέλη έκανε την ανατροπή και από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη θα φιλοξενείται από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Εξάλλου, η ίδια με χθεσινοβραδινές δηλώσεις της ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Θα είμαι σε μια εκπομπή, η οποία υπάρχει ήδη στον αέρα αρκετά χρόνια».