Εβδομάδα υπογραφών και ανακοινώσεων

Γιώργος Λιάγκας

Ποιοι παρουσιαστές βρίσκονται πριν το στάδιο της οριστικής συμφωνίας;

Σε μια τηλεοπτική σεζόν που το τέλος της επιφυλάσσει πολλές αλλαγές και ανατροπές για παρουσιαστές και εκπομπές, υπάρχουν και οι περιπτώσεις που η αγωνία φαίνεται πως έχει λάβει τέλος και απομένουν μόνο τα τυπικά. Ενώ, λοιπόν, για τα περισσότερα πρόσωπα ο γρίφος θα λυθεί μετά τις Ευρωεκλογές, για κάποιους αναμένεται ακόμα και μέσα στην εβδομάδα η επίσημη ανακοίνωση.

Πιο συγκεκριμένα, στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας και ο Θάνος Κιούσης, είναι οι δύο παρουσιαστές, οι οποίοι πλην κάποιας απρόσμενης ανατροπής, θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα από τον σταθμό. Ο Γιώργος Λιάγκας συνεχίζει και τα επόμενα χρόνια με την επιτυχημένη παρουσίαση του «Πρωινό» και ίσως τον δούμε και με μια διαφορετική εκπομπή, στο πλαίσιο πρότασης που έχει γίνει από το κανάλι στον γνωστό δημοσιογράφο. Από την άλλη, ο Θάνος Κιούσης, ο οποίος πολιορκήθηκε από τον Alpha το προηγούμενο διάστημα για να αναλάβει το Deal, προτίμησε τελικά να μείνει στον σταθμό του Αμαρουσίου και το «5Χ5».

Ίσως και θέμα ωρών αποτελεί η υπογραφή του συμβολαίου με το Star για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου. Οι δύο παρουσιαστές, οι οποίοι ολοκληρώνουν τη δεύτερη σεζόν στο «Breakfast@Star», κατάφεραν να περάσουν σταδιακά στις πρώτες θέσεις του πίνακα μετρήσεων της Nielsen με μια καθαρά ψυχαγωγική πρόταση και να κάνουν τη διαφορά στην πρωινή ζώνη. Η θετική διάθεση από τον σταθμό εκφράστηκε από πολύ νωρίς, τους προηγούμενους μήνες, και όπως μαθαίνουμε θα είναι μία εκπομπή στην οποία δεν θα έχουμε αποχωρήσεις αλλά μόνο ενδεχόμενες προσθήκες.

Έτοιμη να ανακοινωθεί από το Mega είναι και η Αναστασία Γιάμαλη, η δημοσιογράφος η οποία πρόκειται να βρεθεί στη ζώνη του Σαββατοκύριακου την επόμενη σεζόν και να αφήσει το δικό της χαρακτηριστικό αποτύπωμα στην ενημέρωση.