Ertflix: Οι ταινίες και οι σειρές που βλέπουν όλοι αυτή τη στιγμή στην πλατφόρμα

Ertflix

Ποιες είναι οι δημοφιλέστερες παραγωγές αυτή τη στιγμή στο Ertflix;

To Ertflix, η ελληνική δωρεάν streaming υπηρεσία της ΕΡΤ, διαθέτει έναν πλούσιο κατάλογο από ελληνικές και ξένες παραγωγές (ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ) αλλά και αρκετά μικρά «διαμάντια» από το αρχείο της Δημόσιας Τηλεόρασης, που σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε.

Στη δημοφιλή ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ μπορούν οι θεατές να απολαύσουν μία παρέλαση εγχώριων και διεθνών αστέρων, παρακολουθώντας σημαντικές ταινίες, ελληνικές και ξένες, αλλά και σειρές για όλα τα γούστα, που έγραψαν τη δική τους ιστορία στην τηλεόραση.

Ποιες είναι όμως οι δημοφιλέστερες παραγωγές αυτή τη στιγμή στο Ertflix;

Κάποτε στο… Χόλιγουντ


Στην κινηματογραφική βιομηχανία του Λος Άντζελες του 1969, ένας τηλεοπτικός αστέρας σειράς γουέστερν του ’50 αγωνίζεται να κρατήσει την καριέρα του, τη δόξα και τη φήμη του στα όρια του αξιοπρεπούς. Παράλληλα φροντίζει να βρίσκει δουλειά στον κασκαντέρ κολλητό του. Λεπτομέρεια: έχει για γείτονες τη Σάρον Τέιτ και τον Ρομάν Πολάνσκι.

Πρωταγωνιστούν: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μπραντ Πιτ, Μάργκοτ Ρόμπι, Ντακότα Φάνινγκ , Σκουτ Μακνέρι, Αλ Πατσίνο, Τίμοθι Όλιφαντ, Τζέιμς Μάρσντεν, Κερτ Ράσελ, Ντέμιαν Λιούις, Τιμ Ροθ, Εμίλ Χιρς.
Σκηνοθεσία: Κουέντιν Ταραντίνο.

 

Χωρίς Μέτρο


O 19χρονος Άντριου είναι ένας ταλαντούχος ντράμερ, και ένας από τους καλύτερους σπουδαστές στο «Shaffer Conservatory» της Νέας Υόρκης. Πεισματάρης και φιλόδοξος, στα όρια του αλαζονικού, κάνει πολύ μεγάλα όνειρα. Θέλει να γράψει ιστορία.

Θα δουλέψει σκληρά και θα κερδίσει μία θέση στην ορχήστρα του Τέρενς Φλέτσερ, του διαβόητου μαέστρου της τζαζ, του καθηγητή που όλοι στη σχολή σέβονται και τρέμουν ταυτόχρονα. Ο δρόμος προς την επιτυχία όμως, είναι στρωμένος με αίμα, δάκρυα και ιδρώτα. Κυριολεκτικά.

Πρωταγωνιστούν: Μάιλς Τέλερ, Τζέι Κέι Σίμονς, Πολ Ράιζερ, Μελίσα Μπενόιστ, Όστιν Στόουελ, Τζέισον Μπλερ, Έιπριλ Γκρέις.
Σκηνοθεσία: Ντάμιεν Σαζέλ.

 

Η Χαμένη Πόλη του Ζ

Ο Βρετανός εξερευνητής Πέρσι Φόουσετ, ταξιδεύει στον Αμαζόνιο το 1906 και ανακαλύπτει αποδείξεις για την ύπαρξη ενός αγνώστου αλλά προχωρημένου πολιτισμού. Σε μία αχαρτογράφητη περιοχή της Βολιβίας, στην καρδιά του τροπικού δάσους, o Πέρσι βρίσκει πολυκαιρισμένα κεραμικά θραύσματα που αποδεικνύουν την ύπαρξη μιας χαμένης πόλης.

Όταν επιστέφει στην Αγγλία και ανακοινώνει τα ευρήματα του για την πόλη που αποκαλεί «Η Χαμένη Πόλη του Ζ», χλευάζεται από τον υπόλοιπο επιστημονικό κύκλο. Έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση της δυναμικής συζύγου του αποφασίζει να οργανώσει μία νέα αποστολή, να επιστρέψει στον Αμαζόνιο και να αποδείξει ότι οι ισχυρισμοί του είναι πέρα για πέρα αληθινοί.

Στο ταξίδι ακολουθεί ο πλούσιος εξερευνητής Τζέιμς Μούρει. Μαζί θα αντιμετωπίσουν απίστευτες προκλήσεις και τις περιπέτειες τους θα ακολουθήσουν μέσα από τις εφημερίδες της εποχής 40 εκατομμύρια αναγνώστες, μέχρι την μυστηριώδη εξαφάνιση τους το 1925. Μία επική ιστορία θάρρους και πάθους.

Πρωταγωνιστούν: Τσάρλι Χάναμ, Τομ Χόλαντ, Σιένα Μίλερ , Ρόμπερτ Πάτινσον, Άνγκους Μακφαντάιεν.
Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γκρέι.

 

Πρώτη Φορά Νονός

Μεγαλωμένος στην Καλιφόρνια, γόνος μεγάλης πολιτικής οικογένειας, ο εντεκάχρονος Άλεξ πηγαίνει στην Κρήτη, για να βαφτίσει το μωρό τοπικού κομματάρχη. Θα γίνει «πρώτη φορά νονός» για να αποδείξει σε όλους, και κυρίως στον πατέρα του, ότι είναι αντάξιος γιος του.

Το ξενικό παρουσιαστικό, η δυσκολία του με τα ελληνικά, οι ιδιαιτερότητες των Κρητικών και οι δοκιμασίες που πρέπει να περάσει ώστε να τον αποδεχτούν ως γιο του Αρχηγού, γεννούν μία κωμωδία με πολιτικό υπόβαθρο, υπαρξιακές αγωνίες και έντονες κωμικοτραγικές καταστάσεις.

Πρωταγωνιστούν: Αντώνης Καφετζόπουλος, Ελένη Καστάνη, Γιώργος Κιμούλης, Τεξ Παρντού, Νίκος Ανδρεουλάκης, Άννα Λουιζίδου, Μάνος Γαβράς, Γιάννης Καλατζόπουλος, Χάρης Εμμανουήλ, Μαρία Αντουλινάκη, Τάσος Κωστής, Μελέτης Γεωργιάδης.
Σκηνοθεσία: Όλγα Μαλέα.
Σενάριο: Νίκος Παπανδρέου, Όλγα Μαλέα.

 

Ο Επαναστάτης


Αφού επιβιώνει της μεγάλης μάχης στο Κόρινθ, κατά τον αμερικανικό εμφύλιο πόλεμο, ο Νιούτον Νάιτ, ένας φτωχός αγρότης από το Μισσισσίππι, οδηγεί μια ομάδα αγροτών και ντόπιων σκλάβων σε εξέγερση κατά του στρατού της Συνομοσπονδίας, στην επαρχία Τζόουνς.

Όλοι μαζί θα ιδρύσουν μια ανεξάρτητη κοινότητα, την οποία θα ονομάσουν Ελεύθερη Πολιτεία του Τζόουνς. Ο γάμος του Νάιτ με μια έγχρωμη σκλάβα, τη Ρέιστελ, θα καθιερώσει την κοινότητα ως την πρώτη διαφυλετική, κάτι το πρωτόγνωρο για τον αμερικανικό Νότο.

Πρωταγωνιστούν: Μάθιου ΜακΚόναχι, Κούγκου Μπάτα-Ρο, Μαχερσάλα Αλί, Κέρι Ράσελ.
Σκηνοθεσία: Γκάρι Ρος.

 

Ο Πατέρας


Ο Άντονι είναι σχεδόν 80 χρονών και αρνείται να δεχθεί τις νοσοκόμες που προσλαμβάνει η κόρη του για να τον φροντίζουν. Από την άλλη η κόρη του ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Παρίσι για να παντρευτεί.

Αν η κόρη του δεν είναι παντρεμένη, τότε ποιος είναι ο άντρας που μπαινοβγαίνει από το σπίτι του και ισχυρίζεται ότι είναι παντρεμένος εδώ και 10 χρόνια με την κόρη του; Μήπως τελικά αυτός ο άντρας και η κόρη του προσπαθούν να τον βγάλουν τρελό;

Όσκαρ Καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου, Όσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου (Άντονι Χόπκινς).
Πρωταγωνιστούν: Άντονι Χόπκινς, Ολίβια Κόλμαν, Ολίβια Γουίλιαμς, Ρούφους Σιούελ.
Σκηνοθεσία: Φλοριάν Ζελέρ.

Δείτε εδώ όλες τις δημοφιλείς σειρές, ταινίες και εκπομπές του Ertflix.