Επιστρέφει στον ΣΚΑΪ για να αναλάβει το απαιτητικό live στοίχημα του σταθμού

ΣΚΑΪ

Διαβάστε περισσότερα...

Ο ΣΚΑΪ, όπως σας έχουμε γράψει στο zappIT, έχει στα σκαριά μια φιλόδοξη παραγωγή, καθώς επιθυμία των στελεχών του είναι να βγάλουν στον αέρα του καθημερινού προγράμματος, ζωντανά, μια ταξιδιωτική εκπομπή, από όλες της περιοχές της Ελλάδας. Για την παρουσίαση αυτού του πρότζεκτ, εξάλλου, εγκατέλειψε και η Ευλαμπία Ρέβη το Open, μόλις τέσσερις ημέρες πριν από την πρεμιέρα της με τον Σπύρο Χαριτάτο.

Η εκπομπή που ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ θα είναι ζωντανή και θα αναδεικνύει διάφορα μέρη της Ελλάδας, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι αλλά και ενδιαφέρουσες ανθρώπινες ιστορίες. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι υψηλών απαιτήσεων και κόστους και γι’ αυτό «χτίζεται» προσεκτικά.

Ενώ, λοιπόν, το επόμενο διάστημα θα γίνει η αναζήτηση των προσώπων που θα πλαισιώσουν την Ευλαμπία Ρέβη στις ζωντανές συνδέσεις ανά την Ελλάδα, το κανάλι βρήκε τον ενορχηστρωτή του όλου εγχειρήματος. Την αρχισυνταξία θα αναλάβει γυναίκα, η οποία υπήρξε στο παρελθόν, επί σειρά ετών, πρόσωπο του ΣΚΑΪ. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην ΕΡΤ και το επόμενο διάστημα πρόκειται να αφήσει τη δημόσια τηλεόραση και να επιστρέψει στο Φάληρο.

Να σημειώσουμε πως τις επόμενες ημέρες αναμένεται και η άφιξη του Κωνσταντίνου Ζούλα στον ΣΚΑΪ, γεγονός που θα σηματοδοτήσει αρκετές αλλαγές.