Δημήτρης Γιαγτζόγλου: Αυτό είναι το επόμενο επαγγελματικό του βήμα μετά το «διαζύγιο» από τη Ζωή Κρονάκη

Δημήτρης Γιαγτζόγλου

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής επιστρέφει σε παλιά και γνώριμα λημέρια.

Ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου και η Ζωή Κρονάκη κράτησαν συντροφιά στους τηλεθεατές της ΕΡΤ1 για δύο τηλεοπτικές σεζόν ως δίδυμο στη μεσημεριανή και μετέπειτα στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Οι δύο συνεργάτες, παρότι όπως έχουν παραδεχθεί και οι ίδιοι δυσκολεύτηκαν στην αρχή να βρουν τη χημεία και τις μεταξύ τους ισορροπίες, ολοκλήρωσαν τη συνεργασία τους τον περασμένο Ιούνιο, ακολουθώντας διαφορετικούς επαγγελματικούς δρόμους.

Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες εβδομάδες, η Ζωή Κρονάκη συνεχίζει στην πρωινή ζώνη της Δημόσιας Τηλεόρασης τα Σαββατοκύριακα με την εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;», έχοντας στο πλευρό της τον Τάσο Ιορδανίδη, που πήρε «εσωτερική μεταγραφή» από τους «Μπαμπάδες».

«Δεν είναι θέμα απόφασης, δεν είναι προσωπικό. Είναι θέμα, όπως λέω, ότι δεν θέλω να είμαι στην τηλεόραση απλά για να είμαι στην τηλεόραση. Θέλω να κάνω ενημέρωση, είμαι πια σε μια ηλικία που μεγάλωσα. Είναι μια ομάδα που το παλεύει και είναι μια εύπλαστη οντότητα αυτή η εκπομπή και αλλάζουν πράγματα», είχε δηλώσει ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου στην κάμερα του Breakfast@Star αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής «Δύο στις 10».

Πού θα δούμε – ή καλύτερα θα ακούμε – τον γνωστό δημοσιογράφο και παρουσιαστή από τη νέα σεζόν;

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου επιστρέφει ραδιοφωνικά στον ΣΚΑΪ 100.3, στον οποίο έχει «θητεύσει» για χρόνια, αναλαμβάνοντας τη βραδινή ζώνη του σταθμού σε καθημερινή βάση από τις 21:00 έως τις 00:00.