Άγιος Έρωτας – Η αποχώρηση του σκηνοθέτη Σπύρου Μιχαλόπουλου και η αινιγματική δήλωση της Δανάης Παππά

Δανάη Παππά

"Συνέβησαν κάποια πράγματα... Ο κος Μιχαλόπουλος έπρεπε να φύγει για δικούς του λόγους, δεν είμαι εγώ σε θέση να μιλήσω γι' αυτό το πράγμα".

Ο σκηνοθέτης της σειράς του Alpha Άγιος Έρωτας, Σπύρος Μιχαλόπουλος, αποχώρησε μόλις δύο εβδομάδες μετά την πρεμιέρα του σίριαλ. Ο ίδιος, σε ανάρτησή του, τονίζει πως οι λόγοι είναι προσωπικοί και πως δεν αφορά κάποιο πρόβλημα υγείας.

Την πρωταγωνίστρια της σειράς, Δανάη Παππά, συνάντησε από το Breakfast@Star, ο Πάνος Παπαδόπουλος. Η δήλωσή της ηθοποιού σχετικά με το τι συνέβη και αποχώρησε ο σκηνοθέτης στο 11ο επεισόδιο, ήταν αινιγματική…

«Όλα καλά είναι. Συνέβησαν κάποια πράγματα… Ο κος Μιχαλόπουλος έπρεπε να φύγει για δικούς του λόγους, δεν είμαι εγώ σε θέση να μιλήσω γι’ αυτό το πράγμα. Από ‘ο,τι έχω καταλάβει είναι όλα καλά. Τα γυρίσματα θα συνεχιστούν κανονικά.

Ήταν κάτι που έτυχε τώρα. Το θέμα είναι να είναι καλά οι άνθρωποι που είτε συμμετείχαν είτε συνεχίζουν να είναι, δηλαδή και ο Σπύρος Μιχαλόπουλος και οι υπόλοιποι να είμαστε όλοι καλά», είπε η Δανάη Παππά.

Να σημειώσουμε πως στον Alpha υπάρχει ένας σχετικός προβληματισμός με τις επιδόσεις του σίριαλ στους πίνακες μετρήσεων της Nielsen, ενώ δεν αποκλείονται κάποιες διορθωτικές κινήσεις.

Νέος σκηνοθέτης της σειράς είναι ο Πιέρρος Ανδρακάκος.