Βαρύ πένθος για τον Αργύρη Πανταζάρα: «Αντίο, μεγάλε»

Αργύρης Πανταζάρας

Ο ηθοποιός έχασε τον πατέρα του, Κωνσταντίνο.

Δύσκολες ώρες περνά ο Αργύρης Πανταζάρας. Ο γνωστός ηθοποιός, που τα τελευταία δύο χρόνια πρωταγωνίστησε στην καθημερινή σειρά του Alpha «Ο Παράδεισος των Κυριών», θρηνεί για την απώλεια του πολυαγαπημένου του πατέρα.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει η εφημερίδα «Ταχυδρόμος» του Βόλου, ο Κωνσταντίνος Πανταζάρας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών.

Ο Κωνσταντίνος Πανταζάρας διετέλεσε καθηγητής στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ολοκληρώνοντας πρόσφατα την καριέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία χρόνια ο ίδιος αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του.

Η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε την οικογένειά του αλλά και τους υπόλοιπους συγγενείς, φίλους και γνωστούς. Ο εκλιπών αφήνει πίσω του την γυναίκα και τα τέσσερα παιδιά του, ένα εκ των οποίων και ο γνωστός ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας.

«Αντίο μεγάλε πολιαγαπημένε Πατέρα. Σπουδαίε επιστήμονα, πολυμήχανε, δάσκαλε, καθηγητή, παναθλητή, μουσικέ, μάγκα και πάντα με χαμόγελο! Το ανάστημα σου στεναγμούς θα στηρίζει. Ο δικός σου Πενθέας», έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος, μετά την είδηση για τον θάνατο του πατέρα του.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας του Νοσοκομείου Βόλου, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.

Φωτογραφία εξωφύλλου: NDP