UPDATE: Η Μαρία πήγε στη Σπιναλόγκα – Το Mega γλέντησε και οι υπόλοιποι θρήνησαν

Διαβάστε: Σάρωσε η ...λέπρα στο πέρασμά της

Πάμε να δούμε τι έγινε ανά ζώνη στο prime time και ποια προγράμματα κέρδισαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και ποια απλώς… προβλήθηκαν!
 
Στην πρώτη ώρα, από τις 9 έως τις 10, τη μερίδα του λέοντος κερδίζει η «Ζωή της άλλης» με το 46,2 του γενικού συνόλου να παρακολουθεί τη σειρά του MEGA. Την ίδια ώρα στον ΑΝΤ1 το ριάλιτι «Μην το πεις στη νύφη» σημείωσε μέσο όρο 11,2 ενώ η πρώτη ώρα της ξένης ταινίας στον ALPHA έμεινε στο 9,2.
 
Την επόμενη ώρα, από τις 10 έως τις 11, οι τηλεθεατές πάνε… «Νησί». Τα ποσοστά τηλεθέασης που καταγράφει η σειρά είναι πολύ υψηλά αφού κάνει μέσο όρο 52,2 ερημώνοντας τα υπόλοιπα κανάλια. Η επανάληψη του «Wipe Out» στον ΑΝΤ1 σημείωσε 8,4 ενώ η ταινία στον ALPHA ολοκληρώνεται με το 6,5 του γενικού συνόλου να την παρακολουθεί.
 
Την επόμενη ώρα όμως, από τις 11 έως τις 12, οι περισσότεροι τηλεθεατές πιάνουν το τηλεκοντρόλ και μετακομίζουν. Η παρέα των «Ράδιο Αρβύλα» καταφέρνει να φέρει τους περισσότερους τηλεθεατές και από τα χαμηλά ποσοστά που ήταν τις δύο προηγούμενες ώρες ο ΑΝΤ1 σημειώνει πλέον μέσο όρο 29,7. Τα ποσοστά του ανεβάζει και ο ALPHA καταγράφοντας 10,9 μέσο όρο. Το MEGA καταγράφει απώλειες αλλά η «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη κρατά γερά με 17,5 μέσο όρο.
 
Να σημειώσουμε ότι τα νούμερα τηλεθέασης που αναφέρουμε είναι οι μέσοι όροι ανά ώρα στο γενικό σύνολο. Ας δούμε όμως τους μέσους όρους για όλη τη διάρκεια του προγράμματος και στο γενικό σύνολο αλλά και στο δυναμικό κοινό.


 
Γρηγόρης Μελάς