Τραγωδία στη Λιβύη: Ποιος ήταν ο 28χρονος αρχιλοχίας από το Μουζάκι Καρδίτσας;

Tlive

"Λύγισε" ο θείος του στο Tlive.

Το φονικό τροχαίο της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής στη Λιβύη έχει σοκάρει το πανελλήνιο και έχει βυθίσει στο πένθος τις οικογένειες των πέντε θυμάτων, καθώς και τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ένα από τα πέντε θύματα του φρικτού δυστυχήματος ήταν και ο 27χρονος αρχιλοχίας Γιώργος Βούλγαρης από το Μουζάκι Καρδίτσας. Ο θείος του λύγισε μιλώντας στην κάμερα του Alpha για το παλληκάρι του.

«Ήταν ένας σταυραετός δύο μέτρα. Υπηρετούσε στις ειδικές δυνάμεις, γύρισε όλη την Ευρώπη χωρίς να πάθει το παραμικρό. Περπάτησε τον Όλυμπο και τα βουνά της Ελλάδας χωρίς να πάθει τίποτα και η μοίρα του ήταν να πάει από τροχαίο στη Λιβύη, προσφέροντας βοήθεια», είπε χαρακτηριστικά στο Tlive ο άτυχος άνδρας.

Ο νεαρός στρατιωτικός ήταν στο τμήμα Αλεξιπτωτιστών και υπηρετούσε στον στρατό τα τελευταία οκτώ χρόνια. Προέρχονταν από οικογένεια στρατιωτικών και ήταν έμπειρο στέλεχος, καθώς είχε συμμετάσχει και σε άλλες αποστολές εκτός Ελλάδος.

«Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Εργατικό, τίμιο. Είχε μεγάλη όρεξη. Και τώρα κλαίω», εξομολογείται ο θείος του στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.