Zappit

Το Top10 της εβδομάδας που πέρασε

Οι πληροφορίες για το show του «Dancing with the Stars», στιγμές…άβολες αλλά και διεθνή πρόσωπα ήταν εκείνα που βρίσκονται στις επιλογές σας.

Έτσι στη 10η θέση συναντάμε την τελική δεκατετράδα του Dancing η οποία είχε ανασυσταθεί αρκετές φορές μέχρι να βρουν οι υπεύθυνοι τους κατάλληλους συμμετέχοντες για το χορευτικό show που έκανε πρεμιέρα χτες.
«Κλείδωσε» η δεκατετράδα του «Dancing» – Πως θα δούμε την Ζέτα στην πρεμιέρα

Στο Νο 9 βρίσκουμε την…άδεια καρέκλα της Βάνας Μπάρμπα, αφού εκείνη δεν εμφανίστηκε ποτέ στο τηλεοπτικό ραντεβού που είχε με την «Πρωινή ΜΕΛΕΤΗ» και τη «θέση» της κάλυψε η Ευγενία Μανωλίδου.
Η Μπάρμπα …έστησε τη Μελέτη στον αέρα

Στο Νο 8 η περιέργεια για την πρεμιέρα του Dancing συνεχίζεται, με στιγμιότυπα από την πρόβα Generale επιτροπής και συμμετεχόντων για το show
H πρόβα Generale για την πρεμιέρα του «Dancing»

Στην 7η θέση συναντούμε την πιο πολυσυζητημένη σειρά «Το Νησί» καθώς και την προετοιμασία για το πρόγραμμα που θα πάρει τη θέση του την ερχόμενη σεζόν στο MEGA.
Ένα θρίλερ θα αντικαταστήσει το » Νησί » στο Mega

Ένα κουίζ βρίσκεται στην 6η θέση αφού πολλοί από εσάς προσπαθήσατε να βρείτε την star των 80's που ο χρόνος δεν φάνηκε και πολύ καλός της φίλος.
Έγινε αγνώριστη! Ποια star των 80s είναι στη φωτογραφία;

Νο 5 η Lady Gaga, σαν κάποια μακρινή ξαδέλφη που της μοιάζει εδώ, στην ηλικία των 23 πέφτει θύμα φάρσας σε ένα εστιατόριο.
Όταν η Lady Gaga δεν ήταν διάσημη και της έκαναν φάρσα αλά… «Πλάκα κάνεις»

Στο Νο4 των προτιμησεών σας η καινούρια εκπομπή του ΑΝΤ1 με τον Δημήτρη Βλάχο και τον Σάββα Πούμπουρα να κινούν τα νήματα στις φάρσες του «Πλάκα κάνεις» και με τον τρόπο τους να οδηγούν τον συμμετέχοντα να βγει από τα ρούχα του…κυριολεκτικά.
Έκανε στριπτίζ για την εκπομπή «πλάκα κάνεις» μέσα στο εστιατόριο

Στην 3η θέση της 10άδας μας η είδηση για την κόντρα της Μαριέττας Χρουσαλά με την στυλίστρια στο Dancing για τα ρούχα της πρεμιέρας που η διαγωνιζόμενη φαίνεται να τα βρήκε πολύ προκλητικά
Ένταση στο «Dancing» λίγο πριν από την πρεμιέρα-Γιατί η Χρουσαλά βγήκε…απ' τα ρούχα της

Νο 2 για την εβδομάδα που πέρασε η αυθόρμητη Ελένη Μενεγάκη που αποκάλυψε την ηλικία της σε on air
Είπε την ηλικία της η Ελένη Μενεγάκη

Στην πρώτη θέση των θεμάτων που σας κέντρισαν το ενδιαφέρον βρίσκουμε τους πρωταγωνιστές μίας αγαπημένης ταινίας του '80 που άφησε εποχή, της «Γαλάζιας Λίμνης». Η Μπρουκ Σιλντς και ο Κρίστοφερ Άτκινς μεγάλωσαν έκτοτε κι εμείς είπαμε να σας τους θυμίζουμε.
Πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της «Γαλάζιας Λίμνης»;