Τήνος: Τα συγκινητικά λόγια της μητέρας της ρεπόρτερ για όσους πηγαίνουν να προσκυνήσουν στον μεγαλοπρεπή ναό

Τήνος

"Κάποια λόγια που μου είχε μεταφέρει η μητέρα μου και πραγματικά με είχαν συγκλονίσει"

Η Τήνος αποτελεί τον νούμερο ένα προορισμό για τον Δεκαπενταύγουστο λόγω του μεγαλοπρεπούς Ιερού Ναού της Παναγίας, που συγκεντρώνει τεράστιο όγκο επισκεπτών κάθε χρόνο. Το συνεργείο του ΣΚΑΙ βρέθηκε στο σημείο για να καταγράψει όλες τις εικόνες. Η ρεπόρτερ της εκπομπής ανέφερε και μία συγκινητική αποκάλυψη που της είχε κάνει η μητέρα της για τον διάδρομο που ανεβαίνουν γονατιστοί όσοι θέλουν να προσκυνήσουν.

«Αν μου επιτρέπετε, να σας μεταφέρω τα λόγια που μου είχε πει η μητέρα μου που είχε έρθει εδώ και πραγματικά με είχαν συγκλονίσει. Ότι αν είχε στόμα αυτός ο δρόμος, θα ακούγαμε ανθρώπινες ομιλίες, καταθέσεις ψυχής γεμάτες πόνο. Αν είχε χέρια, θα αγκάλιαζε όλους αυτούς που τον διάλεξαν και τους έδωσε ώθηση να προσκυνήσουν. Αν είχε μάτια, θα ήταν συνέχεια βουρκωμένα.

Μου είχε πει χαρακτηριστικά ότι αυτός ο διάδρομος είναι βουβός, όπως βουβοί είναι κι αυτοί που επιλέγουν να τον ανέβουν και να φτάσουν εκεί που η ψυχή τους θα βρει τη λύτρωση και τη γαλήνη, εκεί που τα δάκρυα θα γίνουν βάλσαμο στις πληγές τους, εκεί που η σκέψη τους θα βρει παρηγοριά κι αγαλλίαση. Στο τέλος της ανηφόρας τους περιμένει με γαλήνιο βλέμμα και με ανοιχτή την αγκαλιά της να τους δώσει ελπίδα κι αγάπη η Παναγιά μας. Κάποια λόγια που μου είχε μεταφέρει η μητέρα μου και πραγματικά με είχαν συγκλονίσει» ανέφερε συγκινημένη η δημοσιογράφος.