Τι να συνδυάσεις με τα Timberland μποτάκια; Ανακάλυψε 7 tips!

Τα παπούτσια αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ μας, καθώς χρησιμοποιούνται καθημερινά.

Τα παπούτσια αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ μας, καθώς χρησιμοποιούνται καθημερινά. Για αυτό το λόγο είναι σημαντικό να είναι άνετα, ανθεκτικά και φυσικά να μας αρέσουν! Τα παπούτσια Timberland αποτελούν εδώ και πάρα πολλά χρόνια μια κλασική επιλογή τόσο για τους άνδρες, όσο και για τις γυναίκες. Κατασκευάζονται σε πολλά σχέδια και χρώματα, κατάλληλα για κάθε περίσταση και ανάγκη. Υπάρχουν timberland πεζοπορίας, χιονιού, ορειβατικά αλλά και κάποια που φοριούνται και σε πιο καθημερινές εμφανίσεις.

Τα Timberland μποτάκια προτιμώνται αρκετά τα τελευταία χρόνια, είτε στην κλασική, χαρακτηριστική τους γραμμή κίτρινου χρώματος, είτε και σε άλλα σχέδια και χρώματα, χαρίζοντας μας εκπληκτικά όμορφα και stylish outfits!

Τι συνδυασμούς μπορείς να κάνεις με Timberland μποτάκια;

Η Timberland εδώ και χρόνια έχει αποδείξει ότι προσφέρει άνεση και στυλ με τα μοντέλα της. Η γκάμα που προσφέρει είναι τόσο μεγάλη και ιδιαίτερη, που σχεδόν όλοι μπορούμε να βρούμε κάτι που θα ταιριάζει στις δικές μας προτιμήσεις και το προσωπικό μας στυλ. Επιπλέον η υψηλή ποιότητα κατασκευής και τα υλικά που χρησιμοποιεί, αποδεικνύουν ότι πρόκειται για μια αγορά που αξίζει, καθώς τα προϊόντα της αντέχουν στον χρόνο.

Κατάλληλα για κάθε εποχή και για όλες τις ηλικίες, τα παπούτσια της Timberland μπορούν να συνδυαστούν άριστα με τζιν παντελόνι, φόρμες και φούτερ. Εάν επιθυμείς ένα super casual και cozy outfit, τότε δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις. Από αυτό το outfit βέβαια δεν λείπει το στυλ!

Αν ωστόσο δεν επιθυμείς κάτι τόσο «χαλαρό», μπορείς να φορέσεις μία μπλούζα ή ένα πουκάμισο. Ο συνδυασμός αυτός είναι εξαιρετικός τόσο για άντρες όσο και για γυναίκες, και μπορεί να φορεθεί για πλήθος περιστάσεων και όλες τις ώρες της ημέρας.

Μπορεί το ύφος που έχουν τα μποτάκια της Timberland να είναι περισσότερο αθλητικό, ωστόσο έχουν εδραιωθεί τόσο στην αγορά, που πλέον είναι τάση, ορίζοντας εξ’ ολοκλήρου ένα outfit.

Ανακάλυψε την προσφορά της Timberland και δημιούργησε το δικό σου μοναδικό αποτέλεσμα!

Μπορώ να τα συνδυάσω με σορτς ή βερμούδα;

Τα Timberland μποτάκια συνδυάζονται τέλεια με σορτς ή βερμούδα, δίνοντας λύση σε γυναίκες αλλά και σε άνδρες. Για μια πιο urban εμφάνιση, μπορείτε να επιλέξετε ένα φούτερ, ή ένα απλό T-shirt, το οποίο αποτελεί τέλειο συνδυασμό για έναν καφέ ή ένα περίπατο.

Δεν γίνεται να παραλείψουμε όμως τα φορέματα. Συνδυάζοντας τα μποτάκια αυτά με οποιοδήποτε φόρεμα, μπορείτε να πετύχετε εμφανίσεις, girly, rock και urban. Φροντίστε να συμπληρώσετε με αξεσουάρ που σας ταιριάζουν και σας αρέσουν, και θα δώσουν άλλο αέρα στο τελικό αποτέλεσμα. Για παράδειγμα μία τσάντα με ιδιαίτερο design, καπέλα, γυαλιά ηλίου ή ρολόγια θα αναδείξουν την εμφάνισή σας και θα δώσουν παράλληλα μια πιο προσωπική πινελιά στο τελικό αποτέλεσμα.

Δίνοντας έμφαση και στο πάνω μέρος του outfit, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μακριά παλτό, για πιο chic εμφανίσεις, ή κοντά μπουφάν τύπου bomber για πιο casual looks.

Συνοψίζοντας, μπορείτε να συνδυάσετε τα Timberland μποτάκια με:
1. Τζιν παντελόνια, κολάν, υφασμάτινα παντελόνια και cargo παντελόνια
2. Σορτς και βερμούδες
3. Φορέματα και φούστες
4. Ζιπ κιλότ
5. Πουκάμισα
6. Φούτερ και T-shits
7. Παλτό και μπουφάν