Σήμερα η Νταϊάν μας ετοιμάζει συνταγές με άρωμα από τη Νάουσα.Με βάση την τοπική ποικιλία ξινόμαυρου κρασιού, ετοιμάζει σάλτσα για γλυκά αλλά και σοκολάτα μαρμελάδα, ενώ μετατρέπει ένα κοτόπουλο στιφάδο με δαμάσκηνα σε ένα εξαιρετικό έδεσμα.
Οι ιδέες της για το τραπέζι του Σαββατοκύριακου δεν σταματούν εδώ. Το δεύτερο μενού που η μαμά ετοιμάζει και προτείνει είναι μαγειρευτό με μπακαλιάρο και θαλασσινά που συνοδεύεται από πιλάφι με κινόα.