Zappit

Τέμπη: Μαύρη αυλαία για την 23χρονη Ιφιγένεια – Ταυτοποιήθηκε η σορός της

Τέμπη, η ανάρτηση που έκανε ο δικηγόρος της άτυχης κοπέλας.

Στη θλίψη έχει βυθίσει σύσσωμη την ελληνική κοινωνία η εθνική τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη, το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται και η λίστα των θυμάτων ολοένα και μεγαλώνει. Μάλιστα, τη νύχτα της Πέμπτης γνωστοποιήθηκε πως η 23χρονη Ιφιγένεια που βρισκόταν στο φονικό τρένο είναι νεκρή.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από ανάρτηση στα social media, ο δικηγόρος της οικογένειας της 23χρονης Ιφιγένειας από την Καλαμπάκα που με αγωνία αναζητούσαν τα τελευταία 24ωρα οι συγγενείς της έκανε γνωστό πως ταυτοποιήθηκε η σορός της. «Δυστυχώς, η άτυχη 23χρονη Ιφιγένεια είναι νεκρή καθότι προ ολίγου ταυτοποιήθηκε η σορός της με τη μέθοδο του DNA. Καλόν παράδεισο να έχει» σημειώνει ο δικηγόρος της 23χρονης κοπέλας.

Μέχρι αυτή την ώρα, οι επιβεβαιωμένοι νεκροί από την εθνική τραγωδία στα Τέμπη ανέρχονται στους 57 έχοντας ανασυρθεί μέχρι στιγμής από τα συντρίμμια της επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με την εμπορική, αργά το βράδυ της Τρίτης 28/2, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την εκπρόσωπο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, αστυνόμο β’, Κωνσταντία Δημογλίδου.