Τατιάνα Στεφανίδου: Συγκλονιστικός αποχαιρετισμός από την ενημερωτική οικογένεια του Alpha – Έτσι έσβησαν τα φώτα του TLive

Τατιάνα Στεφανίδου

Όλα όσα διαδραματίστηκαν στην τελευταία εκπομπή του T Live. Με κλάματα αποχαιρέτησαν οι άνθρωποι του Alpha την Τατιάνα Στεφανίδου.

Ο πιο δύσκολος τηλεοπτικός αποχαιρετισμός στο φινάλε της φετινής σεζόν, ήταν αυτός της Τατιάνας Στεφανίδου από τους ανθρώπους του ενημερωτικού τομέα του Alpha. Το T Live ρίχνει οριστικά αυλαία και η Τατιάνα Στεφανίδου ολοκληρώνει σήμερα τη συνεργασία της με τον Alpha. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, μια ομάδα ανθρώπων «εισέβαλαν» στο πλατό, αιφνιδιάζοντας την παρουσιάστρια.

Ο Νίκος Μάνεσης αγκάλιασε την Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία έκλαιγε από την έκπληξη και τη συγκίνηση. Μαζί του ήταν στελέχη από τον ενημερωτικό τομέα του σταθμού, η διευθύντρια του Γραφείου Τύπου και των Δημοσίων Σχέσεων του Alpha, Πίμη Φασούλα, η Άντζελα Αλεσσάνδρη και Κώστας Σκούρτος ενώ ο Αντώνης Σρόιτερ εμφανίστηκε στο βίντεο γουόλ για να αποχαιρετήσει τη δημοσιογράφο.

«Αγαπημένοι τηλεθεατές σας ευχαριστώ πολύ όλους σας γι’ αυτό το ταξίδι. Να είστε όλοι καλά! Γεια σας!», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου στο φινάλε και περπάτησε έξω από το πλατό, κλείνοντας πίσω της την πόρτα του στούντιο.