Zappit

Τα συγκλονιστικά που δε μάθαμε λόγω της απεργίας στα ΜΜΕ!

Διαβάστε: τις ειδήσεις που δεν μάθαμε χτες. Βίντεο: από την διαδήλωση, το σεισμό και τον Καντάφι.

Έχει γίνει πολλές φορές θέμα συζήτησης για το αν οι δημοσιογράφοι πρέπει ή όχι να απεργούν την ίδια ημέρα με όλους τους υπόλοιπους εργαζόμενους, καθώς η παρουσία τους κρίνεται απαραίτητη για την κάλυψη σε πραγματικό χρόνο των γεγονότων της απεργίας. Η ΕΣΗΕΑ επιμένει ωστόσο να συμμετάσχει στην πανεργατική απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ με αποτέλεσμα οι ειδήσεις να έρχονται με… καθυστέρηση.

Κατά τη διάρκεια της πορείας των απεργών εργαζομένων στο κέντρο της Αθήνας, σημειώθηκαν βίαια επεισόδια και υπάρξε τουλάχιστον έναςτραυματίας σε κρίσιμη κατάσταση και δεκάδες άλλοι, γεγονός που εγείρει ερωτήματα για την στάση της αστυνομίας.

Δείτε το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με ξυλοδαρμό διαδηλωτή: 

Στον υπόλοιπο κόσμο, σεισμός σημειώθηκε στην Ισπανία, στην πόλη Λόρκα της Μούρθια στα νοτιοανατολικά, παρασύροντας στο θάνατο τουλάχιστον δέκα άτομα. Η πρώτη σεισμική δόνηση ήταν 5,1 Ρίχτερ και ακολούθησε μια δεύτερη, μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Σύμφωνα πάντως με διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο σεισμός ήταν 5,3 Ρίχτερ.

Δείτε το βίντεο από το CNN:

Δείτε το βίντεο της Ισπανικής τηλεόρασης:

Χτες βράδυ έκανε και την πρώτη του εμφάνιση μετα το θάνατο του γιού του ο Μουαμάρ Καντάφι, ντυμένος στα μαύρα. Οι εικόνες μεταδόθηκαν από την κρατική τηλεόραση της Λιβύης.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε αναλυτικά τις ειδήσεις στο newsIT.gr