Συγκλονίζει η Κρις Τζένερ για την υστερεκτομή: «Αφαίρεσα ό,τι μου χάρισε έξι από τα καλύτερα κομμάτια της ζωής μου»

Κρις Τζένερ

"Υπήρξε ένα εύρημα, οπότε είμαστε εδώ για να το φτιάξουμε" αποκάλυψε, με δάκρυα στα μάτια, η Κρις Τζένερ στις κόρες της.

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε η Κρις Τζένερ, πριν από λίγες ώρες, μέσα από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου για το ριάλιτι The Kardashians. Σε αυτό, λοιπόν, η μητέρα της διάσημης οικογένειας γνωστοποίησε πως υποβλήθηκε σε υστερεκτομή με την είδηση να κάνει βεβαίως τον γύρο του κόσμου.

Ξεσπώντας σε κλάματα, κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου για αυτόν τον κύκλο, η Κρις Τζένερ μοιράστηκε τα νέα για την υγείας της με τα παιδιά της εξηγώντας ότι οι γιατροί την ενημέρωσαν πως πρέπει, εξαιτίας ενός όγκου και μιας κύστης, να αφαιρέσει τις ωοθήκες και τη μήτρα της.

«Θα κάνω υστερεκτομή. Μόλις αφαίρεσα τις ωοθήκες μου και σήμερα με πήραν τηλέφωνο. Υπήρξε ένα εύρημα, οπότε είμαστε εδώ για να το φτιάξουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά η Κρις Τζένερ στις κόρες της συμπληρώνοντας, συγκινημένη, τα εξής. «Αφαίρεσα ό,τι που μου χάρισε έξι από τα καλύτερα κομμάτια της ζωής μου. Είμαι πολύ συγκινημένη. Όταν είσαι νέος, λες ότι θες να κάνεις οικογένεια και πραγματικά είναι το μόνο για το οποίο μιλούσα, 40 – 50 χρόνια».