Συγκινεί ο Παναγιώτης Στάθης για την απώλεια του αδελφού του: «Ήταν μόλις 47 ετών, έφυγε αιφνιδιαστικά»

Παναγιώτης Στάθης

"Υπάρχει μία φράση που μου είχε πει η μάνα μου: υπάρχουν στιγμές που θα πρέπει να γίνεσαι πέτρα. Αυτό ήταν μια τέτοια στιγμή".

Συνέντευξη στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή στο OneChannel παραχώρησε ο Παναγιώτης Στάθης. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΟΡΕΝ άνοιξε την καρδιά του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε συγκινημένος στις δύο τραγικές απώλειες της ζωής του, εκείνες του πατέρα και του μεγαλύτερου αδελφού του.

«Τον πατέρα μου τον έχασα μικρός. Δύσκολη κατάσταση. Αυτό μας έδεσε περισσότερο με τη μάνα μου και τον αδελφό μου. Η μάνα μου μας μεγάλωσε μόνη της, ήταν αγρότισσα, δούλευε στα χωράφια. Ο μοναδικός ήρωας που ξέρω, είναι η μάνα μου», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Στάθης.

«Ο θάνατος του αδελφού μου, του Μανώλη, άλλαξε εντελώς τη ζωή μου. Ο θάνατος του πατέρα μου ήταν μεγάλο χτύπημα, όταν όμως έφυγε ο αδελφός μου, άλλαξα τελείως σαν άνθρωπος», εξομολογείται στη συνέχεια ο δημοσιογράφος.

«Ήταν κεραμίδα. Έφυγε 47 ετών, εντελώς αιφνιδιαστικά… Αν έχασα τον πατέρα μου μια φορά, με τον αδελφό μου ήταν σαν να τον έχασα δεύτερη φορά. Έτσι είναι όμως η ζωή. Η ζωή σου δείχνει έναν δρόμο», περιγράφει ο Παναγιώτης Στάθης με δάκρυα στα μάτια.

«Υπάρχει μία φράση που μου είχε πει η μάνα μου: υπάρχουν στιγμές που θα πρέπει να γίνεσαι πέτρα. Αυτό ήταν μια τέτοια στιγμή. Και γίνεσαι αναγκαστικά. Εκ των πραγμάτων γίνεσαι», κατέληξε στην ιστορία του ο Παναγιώτης Στάθης.