Στις Σπέτσες ο Στέφανος Κασσελάκης – Το επιτελείο του ψάχνει domain για νέο κόμμα

Στέφανος Κασσελάκης

Στο ερημητήριο του στις Σπέτσες παραμένει ο Στέφανος Κασσελάκης, αποκλεισμένος από κάθε επικοινωνία με όσους δεν ανήκουν στον στενό πυρήνα των ανθρώπων που έχει επιλέξει να ακούσει και τον ακούσουν πριν πάρει τις αποφάσεις του.

Παράλληλα, ο κύκλος του θα διαμηνύσει πως «ο Στέφανος Κασσελάκης δεν επιθυμεί να βρεθούν έξω από το σπίτι του κάμερες και δημοσιογράφοι και περιμένει αυτό να το σεβαστούν όλοι».

Η πρώτη ουσιαστική διαρροή από το στρατόπεδο Κασσελάκη για τα επόμενα βήματα του έρχεται αποκλειστικά στο Live News από τον πατέρα του.

Στον ΣΥΡΙΖΑ όλοι περιμένουν και την επίσημη τοποθέτηση του πρώην προέδρου, τον οποίο με μια πρόσκληση πρόκληση καλωσόρισε στην εκλογική μάχη ο Παύλος Πολάκης που έριξε τα καρφιά του για τις φήμες ότι ο Κασσελάκης κάνει δημοσκόπηση.

Την ίδια ώρα το newsit θα αποκαλύψει πως οποία και αν είναι η απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη, αναμένεται να την ανακοινώσει μέσα από μία συνέντευξη Τύπου ή σε συγκέντρωση παρουσία υποστηρικτών του.

Οι δημοσκοπήσεις θα κρίνουν τις αποφάσεις του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, καθώς οι πληροφορίες λένε ότι ήδη διεξάγονται μετρήσεις για το εάν πρέπει να είναι υποψήφιος στις επερχόμενος εκλογές ή πρέπει να δημιουργήσει δικό του κόμμα.

Οι αντικασσελακικοί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τον προκαλούν να μην δώσει το παρών στις εκλογές.

«Ο Στέφανος γνώριζε ότι η πρόταση μομφής θα περάσει. Δεν θα τον άφηναν να προχωρήσει στις καταστατικές αλλαγές, πριν βγει νέος πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ. Άφησε να εξελιχθεί το «πραξικόπημα» για να πέσουν οι μάσκες. Ήθελε ο κόσμος να δει τους «πραξικοπηματίες» απέναντι στον ασυμβίβαστο και αδιάφθορο Στέφανο», ανέφερε το στενό περιβάλλον του Κασσελάκη.

Παράλληλα, το Live News αποκαλύπτει πως το επιτελείο Κασσελάκη ψάχνει domain για νέο κόμμα με βασική λέξη «κλειδί» τη λέξη δημοκρατικό/ή.

Νέοι μπελάδες για τον Πέτρο Παππά
Την ίδια ώρα νέο μέτωπο ανοίγει για τον βουλευτή Πέτρο Παππά. Πυρά κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Παππά εξαπέλυσε ο Γενικός Γραμματέας του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδας, Βίκτωρ Ελιέζερ για την τοποθέτησή του σχετικά με τους Ορθόδοξους Εβραίους.

Αιτία η παρομοίωση που χρησιμοποίησε ο Πέτρος Παππάς με τους Ορθόδοξους Εβραίους προκειμένου να υποστηρίξει το πάθος της εσωκομματικής αντιπολίτευσης κατά Κασσελάκη στην «καθαρή αριστεροσύνη».

Πηγή: Mega – Live News