Στέφανος Τσιτσιπάς: Κινείται νομικά κατά του φυσικοθεραπευτή του

Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Έλληνας πρωταθλητής αρνείται τις κατηγορίες του πρώην συνεργάτη του κατά του πατέρα του.

Τη νομική οδό επέλεξε να ακολουθήσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τις αποκαλύψεις στις οποίες προχώρησε ο πρώην φυσικοθεραπευτής του, Ζερόμ Μπιάνκι, στη γαλλική αθλητική εφημερίδα L’ Equipe. Σύμφωνα με όσα είπε εκείνος, οι γονείς του Έλληνα τενίστα ήταν ιδιαίτερα καταπιεστικοί σε βάρος του γιου τους και ήταν επί της ουσίας οι υπαίτιοι για τις εκρήξεις και τις κατά καιρούς απρεπείς συμπεριφορές του.

«Ο Απόστολος είναι ευγενικός αλλά και υπερβολικός. Αγαπά πολύ το γιο του. Η σχέση τους όμως εδώ και χρόνια δεν ήταν σταθερή και του έκανε μόνο κακό. Οι σκοτεινές στιγμές του προέρχονται από εκεί. Ο πατέρας του μιλούσε τόσο πολύ, που δεν άκουγε παρά μόνο τον εαυτό του. Εξαιτίας του πατέρα του αρκετοί παίκτες δεν ήθελαν να προπονούνται πλέον μαζί του στα τουρνουά. Δεν μπορούσαν να συγκεντρωθούν στην προπόνηση, επειδή μιλούσε συνεχώς. Θέλει να ελέγχει τα πάντα και δεν αφήνει χώρο ούτε για οξυγόνο», ήταν μερικά μόνο από όσα περιέγραψε ο Ζερόμ Μπιάνκι στη L’ Equipe.

Στέφανος Τσιτσιπάς – Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τους γονείς του: «Τον έκαναν να νιώθει ένοχος»

Η αντίδραση του Έλληνα πρωταθλητή ήταν άμεση, θέλοντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τους ισχυρισμούς του Μπιάνκι. Η οικογένεια Τσιτσιπά εξέδωσε ανακοίνωση στο Tennis24, αναφέροντας ότι πρόκειται να κινηθεί νομικά κατά του πρώην φυσικοθεραπευτή του γιου τους, σε μία προσπάθεια να αποκαταστήσει την αλήθεια.

«Αναφορικά με τη δημοσίευση του άρθρου της Equipe με τις δηλώσεις του πρώην φυσικοθεραπευτή του Στέφανου Τσιτσιπά, Ζερόμ Μπιάνκι, με τον οποίο η συνεργασία σταμάτησε το 2022, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η οικογένεια Τσιτσιπά, έχει προσλάβει τους δικηγόρους, Παπαθανασίου – Κονφίνο για να πάρει τις απαραίτητες νομικές πράξεις. Έτσι ώστε να αποκαταστήσει το πρεστίζ και την ακεραιότητα της οικογένειας, από τις δηλώσεις του φυσικοθεραπευτή», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη δήλωση της οικογένειας.