Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την γαμήλια γιορτή που θα πραγματοποιήσουν ο Στέφανος Κασσελάκης και του Τάιλερ Μακμπέθ στα Χανιά. Για τους καλεσμένους θα υπάρχουν δημιουργίες από την κουζίνα του Βοτανικού Κήπου με τοπικές γεύσεις και εδέσματα βασισμένα σε τοπικά προϊόντα.
Η σεφ, Αργυρώ Σταματάκη, μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 για το μενού: «Το μενού θα έχει διάφορα από τοπικές γεύσεις, παραδοσιακά και προϊόντα του τόπου μας και της περιοχής μας. Θα χρησιμοποιήσουμε αρνί της περιοχής από το οροπέδιο του Ομαλού και γραβιέρα. Βότανα από το Βοτανικό Πάρκο μέσα, ξινόχοντρο που είναι σιτάρι με γάλα από το οροπέδιο. Όλες οι γεύσεις και τα προϊόντα είναι του τόπου μας. Να πω ακριβώς ότι θα υπάρχει μία μελιτζάνα με ξινόχοντρο, γραβιέρα, το ψωμάκι που ψήνουμε στο δικό μας ξυλόφουρνο εδώ πέρα με ελαιόλαδο της περιοχής. Θα υπάρχει βραστό με μέλι και χοντρό αλάτι από τη νότια Κρήτη. Τέτοιες γεύσεις όλες σε μπουκίτσες, που η καθεμία θα κάνει έκρηξη γεύσεων στο στόμα»