Στέφανος Κασσελάκης: Ποιος είναι ο σύντροφός του, Tyler McBeth;

Στέφανος Κασσελάκης

Ήρθε αποφασισμένος στην Ελλάδα, προκειμένου να σταθεί στο πλευρό του συντρόφου του, χωρίς να τον φοβίσει το κόστος της έκθεσης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αποτελεί το απόλυτο talk-of-the-town, αφού τις τελευταίες εβδομάδες η υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ μονοπωλεί τις συζητήσεις στις ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές. Μάλιστα, τα φώτα της δημοσιότητας έχουν στραφεί και στον Tyler McBeth, τον 31 ετών Αμερικανό σύντροφο του.

Ο Tyler είναι νοσοκόμος και αποτελεί το ακλόνητο στήριγμα του Στέφανου Κασσελάκη, σε όλη αυτή την προσπάθεια για την προεδρία του κόμματος.

Όπως μετέδωσε στο ρεπορτάζ του ο Ιάσονας Τσόλης για το Tlive, ο Tyler McBeth είναι χαμηλών τόνων, υποστηρικτικός και διακριτικός. Ήρθε αποφασισμένος στην Ελλάδα, προκειμένου να σταθεί στο πλευρό του συντρόφου του, χωρίς να τον φοβίσει το κόστος της έκθεσης.

Μαζί γιορτάζουν τη βράβευσή του στο νοσοκομείο που εργαζόταν, μαζί στο γυμναστήριο, μαζί στην πρωινή τους βόλτα, μαζί και στην προεκλογική εκστρατεία του Στέφανου, ανά την Ελλάδα. Μαζί ακόμη και στην παραλαβή των φαγητών, τη δύσκολη ημέρα των εκλογών.

Οι Σπέτσες είναι από τα μέρη που λατρεύουν και οι δύο. Οι εξορμήσεις τους στο γραφικό νησί του Αργοσαρωνικού, που η οικογένεια Κασσελάκη διατηρεί το εξοχικό της, είναι συχνές, με τους δύο τους να μοιράζονται χαλαρές στιγμές παρέα με φίλους.

Και ενώ μπορεί να βρίσκεται στην Ελλάδα στο πλευρό του συντρόφου του, ο Tyler διατηρεί όμως στενούς δεσμούς με την οικογένειά του. Όλοι τους είναι δεμένοι σαν γροθιά, με τους γονείς και τον αδερφό του να υποστηρίζουν την επιλογή του να έρθει στην Ελλάδα για χάρη του Στέφανου.

Αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί, η οικογένεια McBeth έχει μοιραστεί στο διαδίκτυο φωτογραφίες από στιγμές της ζωής τους. Ο Tyler υπήρξε ιδιαίτερα κοινωνικός στο σχολείο. Φίλοι, μαθητικές παρέες, νυχτερινές έξοδοι και εκδρομές γέμισαν τα παιδικά του χρόνια, μέχρι να αφοσιωθεί στη μεγάλη του αγάπη, τη νοσηλευτική.

Τώρα ο ίδιος αποφάσισε να αφήσει τη ζωή και τον κύκλο του στην Αμερική, ούτως ώστε να δώσει τη μάχη στο πλευρό του συντρόφου του. Μια μάχη που δίνει με διακριτικότητα, πίστη ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα είναι τελικά νικητής και χαμόγελο που δίνει δύναμη στον σύντροφό του.