Στέφανος Κασσελάκης: «Με τον Τάιλερ είμαστε ευτυχισμένοι ως μια ενότητα, δεν πρόκειται να μας πτοήσει τίποτα»

Στέφανος Κασσελάκης

"Με ρωτάει "γιατί αυτή η χώρα δεν θέλει να βοηθηθεί;", αυτή είναι η αντίδραση του βλέποντας όλα αυτά" τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ποδαρικό στο νέο κύκλο της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης, τη νύχτα της Πέμπτης, όταν και συνάντησε τον Νίκο Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 για μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε από καρδιάς για την διαχείριση που είχε ο σύζυγος του, Τάιλερ Μακμπέθ στις καταιγιστικές εξελίξεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ειδικότερα, ο Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μου είπε ποτέ να τα παρατήσω σε όλη αυτή τη δοκιμασία, όχι. Η σχέση μας είναι μια σχέση που άρχισε με δύσκολες συνθήκες και για τους δυο. Όχι μεταξύ μας, εννοώ στις προσωπικές μας συγκυρίες και με τον κορονοϊό αμέσως μετά, που ήταν στην πρώτη γραμμή, με όλα όσα έχουν προκύψει και προφανώς τον τελευταίο χρόνο έχουμε δεχθεί τεράστιες πιέσεις. Σας το λέω όμως ειλικρινά ότι τα αντέχουμε μαζί, είμαστε ευτυχισμένοι ως μια ενότητα και δεν πρόκειται να μας πτοήσει τίποτα».

«Καμιά φορά με ρωτάει ο Τάιλερ «γιατί αυτή η χώρα δεν θέλει να βοηθηθεί;». Αυτή είναι η αντίδραση του βλέποντας όλα όσα γίνονται και γνωρίζοντας πλέον από τον κόσμο που του στέλνει μηνύματα, όταν έρχεται μαζί μου και βλέπει τις αδικίες που γίνονται σε αυτή τη χώρα και την κοροϊδία της προπαγάνδας που υπάρχει από τη ΝΔ. Είναι μια καλή ερώτηση αυτή αλλά δεν θεωρώ ότι δεν θέλουμε να βοηθηθούμε, είναι ότι καμιά φορά ίσως δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι μπορούμε να πάρουμε τη χώρα στα χέρια μας».

«Ποτέ δεν έχει περάσει από το μυαλό μας ότι θα γυρίσουμε στην Αμερική, αν και προφανώς πολλοί πιστεύω ότι ήλπιζαν να είχαμε πράξει αυτό μετά την άρση εμπιστοσύνης. Θα πάμε μέχρι τέλους. Εάν αυτή η χώρα και η κοινωνία θέλει να με αναδείξει σε θέση ευθύνης, δίνοντας φωνή στους αδύναμους πολίτες και σε όλους να συμμετέχουν στη δημοκρατία μας, μπορώ να το προσφέρω. Εάν αυτή η χώρα προτιμάει ένα πιο παραδοσιακό μοντέλο του πολιτικού, τότε προφανώς αυτό δεν ταιριάζει μαζί μου» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Στέφανος Κασσελάκης στο βραδινό talk show του Νίκου Χατζηνικολάου.