Σοφία Πολυζωγοπούλου – Ο φερόμενος διάλογος με την πρώην σύζυγο Λύτρα: «Ήρθαμε να πάρουμε ό,τι θέλουμε»

Tlive

Αμέσως μετά το συμβάν, η Σοφία Πολυζωγοπούλου μήνυσε την πρώην σύζυγο του άνδρα της για απειλή, διατάραξη οικιακής ειρήνης, παράνομη βία και αυτοδικία.

Ερωτήματα δημιουργεί η παρουσία της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα στο σπίτι που μένει η Σοφία Πολυζωγοπούλου το βράδυ της Τρίτης 18 Ιουνίου. Γιατί η 48χρονη γυναίκα μπήκε στην οικία της 37χρονης δικηγόρου μαζί με την μεγάλη κόρη της και τον συνεργάτη του άνδρα της;

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη μήνυση που κατέθεσε η Σοφία Πολυζωγοπούλου, το βράδυ της Τρίτης η πρώην σύζυγός του Απόστολου Λύτρα μπήκε στο σπίτι της 37χρονης δικηγόρου στον Γέρακα και απαιτούσε να πάρει τα πράγματά του. Όταν ο πατέρας της κυρίας Πολυζωγοπούλου τους ρώτησε τι κάνουν μέσα στο σπίτι, εκείνη φέρεται ν’ απάντησε: «Εδώ είναι το σπίτι του Αποστόλη και ήρθαμε να πάρουμε ό,τι θέλουμε».

Το ίδιο φέρεται ν’ απάντησε και στη Σοφία Πολυζωγοπούλου, όταν τους ζήτησε να φύγουν και να μείνει στο σπίτι μόνο η μεγάλη κόρη του συζύγου της. «Θα μπούμε μέσα και θα πάρουμε τα πράγματα του Αποστόλη» είπε η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του T-live και της Γιώτας Κηπουρού.

Αποκαλυπτικός είναι και ο διάλογος ανάμεσα στις δύο γυναίκες, σύμφωνα με πληροφορίες από τα όσα κατέθεσε ο αστυνομικός που υπηρετούσε ως σκοπός έξω από της οικία της 37χρονης δικηγόρου την ώρα του επεισοδίου.

ΠΡΩΗΝ ΣΥΓΥΖΟΣ Α. ΛΥΤΡΑ: Γιατί δεν μας αφήνεις να πάρουμε τα πράγματα, εμείς είμαστε μαζί σου και το ξέρεις

Σ. ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ: Γιατί παίρνεις το μέρος του ενώ τα έχεις πάθει κι εσύ;

Αμέσως μετά το συμβάν, η Σοφία Πολυζωγοπούλου μήνυσε την πρώην σύζυγο του άνδρα της για απειλή, διατάραξη οικιακής ειρήνης, παράνομη βία και αυτοδικία.

Την επόμενη ημέρα, η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου εμφανίστηκε στα δικαστήρια άνετη και ψύχραιμη. Η 48χρονη -σήμερα- γυναίκα ήταν η πρώτη σύζυγος του Απόστολου Λύτρα και μαζί απέκτησαν δύο κόρες.

Χώρισαν λίγο πριν το 2013 και από τότε διαμένει μαζί με τις κόρες της στη μεζονέτα στο Χαλάνδρι που βγαίνει σε πλειστηριασμό.

Η ίδια δηλώνει άνεργη και βρίσκεται πάντα στο πλευρό του πρώην άνδρα της. Το ίδιο έπραξε και την ημέρα της απολογίας του ποινικολόγου που κατέθεσε υπέρ του, παρά το γεγονός ότι και η ίδια τον είχε καταγγείλει το 2017 για ενδοοικογενειακό επεισόδιο και στη συνέχεια ανακάλεσε.

Πηγή: tlife.gr