Σία Κοσιώνη: «Ο Χάρης Δούκας στην Αττική, δήμαρχος Αθηναίων ξαναλέω, είναι τέταρτος»

Σία Κοσιώνη

"Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε και τα στοιχεία της Α' Αθήνας, που είναι εκεί που τον τίμησε ο Ελληνικός λαός" τόνισε η Σία Κοσιώνη.

Στην βραδιά του ΣΚΑΪ για την εκλογική αναμέτρηση για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ηγήθηκε η Σία Κοσιώνη τη νύχτα της Κυριακής. Καθώς τα αποτελέσματα, ωστόσο, άρχισαν να έρχονται στη δημοσιότητα, τόσο από την περιφέρεια όσο και από την Αττική, η δημοσιογράφος και άνκοργουμαν δεν έκρυψε δις την εντύπωση που της προκαλούσε το ποσοστό για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Ο λόγος για τον δήμαρχο Αθηναίων και υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Χάρη Δούκα ο οποίος και φάνηκε να υστερεί έναντι τριών αντιπάλων του στον νομό Αττικής.

«Για τον κ. Δούκα δεν περίμενες μεγαλύτερο ποσοστό στην Αττική; Με δεδομένο ότι είναι εκλεγμένος δήμαρχος Αθηναίων» σημείωσε χαρακτηριστικά, αρχικά, η Σία Κοσιώνη, απευθυνόμενη στον συνάδελφο της, Παναγιώτη Λάμψια όταν αντίκρισαν την κάρτα με το 23,7% της ενσωμάτωσης των αποτελεσμάτων για τον νομό Αττικής.

Στη συνέχεια, δε, όταν η ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων είχε φτάσει περίπου στο 88,5% στο σύνολο, η Σία Κοσιώνη επανήλθε στα ποσοστά του νομού Αττικής με μια νέα ιδιαίτερη αναφορά στον δήμαρχο Αθηναίων και υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Χάρη Δούκα.

«Είναι πραγματικά συναρπαστική αυτή η βραδιά. Σας δίνω αμέσως τον λόγο, αφού διατυπώσω άλλο ένα συμπέρασμα που έχουμε βγάλει ως τώρα. Το ξαναλέω και για τους τηλεθεατές που διαρκώς μπαίνουν στη συχνότητα μας».

«Η δύναμη του κ. Δούκα είναι στην περιφέρεια, δεν ξέρω που ακριβώς στην περιφέρεια, το επισήμανε πριν πολύ σωστά ο Βασίλης Χιώτης γιατί δεν είναι ούτε στην Κρήτη ούτε στην Θεσσαλονίκη όπου έχουμε στοιχεία. Η δύναμη του κ. Γερουλάνου είναι στην Αττική, όπου ο κ. Δούκας στην Αττική, δήμαρχος Αθηναίων ο κ. Δούκας, στην Αττική ξαναλέω, είναι τέταρτος. Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε και τα στοιχεία της Α’ Αθήνας που είναι εκεί που τον τίμησε ο Ελληνικός λαός, να δούμε ποια είναι η επίδοση του. Προσφέρεται προς άλλου είδους συμπεράσματα αυτό το ποσοστό προφανώς» υπογράμμισε η Σία Κοσιώνη.