Σε απόγνωση η Χριστίνα Σούζη στον αέρα – Κόλλησαν τα γραφικά του καιρού

Χριστίνα Σούζη

"Κάτι έχω κάνει. Πρέπει να έχω το κινητό μου σας παρακαλώ για να το βάλω μπροστά. Συγγνώμη!" είπε ταραγμένη η Χριστίνα Σούζη μην γνωρίζοντας αρχικά πως να "σώσει" την κατάσταση.

Η Χριστίνα Σούζη ενημερώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα για τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών μέσα από τις εκπομπές και δελτία ειδήσεων του ΣΚΑΙ. Το ίδιο έπραξε και μέσα από το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, μόνο που αυτή τη φορά συνάντησε ορισμένα εμπόδια, αφού ξέχασε να κάνει την απαραίτητη ρύθμιση από το κινητό της για να κινηθούν τα γραφικά με τον καιρό μέσα στο στούντιο.

«Γιατί;» αναρωτήθηκε απεγνωσμένα η γνωστή μετεωρολόγος με την Λένα Φλυτζάνη να προσπαθεί να την καθησυχάσει λέγοντας να δούνε τον καιρό χωρίς το μηχάνημα. «Κάτι έχω κάνει. Πρέπει να έχω το κινητό μου σας παρακαλώ για να το βάλω μπροστά. Συγγνώμη! Ευχαριστώ πολύ. Ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι αυτό που λένε. Με συγχωρείτε, θα το φτιάξω. Φταίει ότι δεν το είχα βάλει… Χίλια συγγνώμη» συνέχισε η Χριστίνα Σούζη καταφέρνοντας τελικά να κάνει το σύστημα να λειτουργήσει.