Zappit

Ποιός σπουδαίος τερματοφύλακας γίνεται πατέρας από την κατά… 14 χρόνια μικρότερη σύντροφό του;

Ο Μάνουελ Νόιερ δεν είναι πια στο προσκήνιο για τα ποδοσφαιρικά του επιτεύγματα, παρότι ανήκει ακόμα στη Μπάγερν Μονάχου, με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Εδώ θα βρεις πώς κατεβάζεις το app της στοιχημαν από το κινητό μέσω Play Store!

Έτσι, ο Γερμανός τερματοφύλακας, απασχολεί τα μέσα της χώρας του για να πεπραγμένα του εκτός γηπέδων. Το θέμα των τελευταίων ημερών, είναι ότι ο 37χρονος Νόιερ θα γίνει πατέρας, καθώς η σύντροφός του, Άνικα Μπίσελ κυοφορεί το παιδί του.

Η Μπίσελ είναι επίσης επαγγελματίας αθλήτρια, αλλά στο χάντμπολ, ωστόσο το… ζουμί της υπόθεσης είναι στην ηλικία της. Αυτό, διότι είναι στα 23 της, δηλαδή κατά 14 χρόνια μικρότερη του Νόιερ.

Ο Γερμανός κίπερ δεν έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα και παραμένει στα “πιτς”. Από την περσινή αγωνιστική περίοδο αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και κατά καιρούς έχουν γραφτεί στον τύπο, άρθρα, ότι ταλαιπωρείται επίσης από δερματολογική πάθηση.

Είναι λογικό ο ίδιος ο Νόιερ να μην θέλει να είναι στο προσκήνιο των μέσων για το συγκεκριμένο θέμα, προσπαθώντας να ακολουθήσει στο έπακρο τις θεραπείες που του έχουν προτείνει οι γιατροί που τον παρακολουθούν, ώστε να επιστρέψει ξανά στο γήπεδο και να είναι το ίδιο ανταγωνιστικός, όσο τα προηγούμενα χρόνια με τη Μπάγερν.

Πάντως, Νόιερ και Μπίσελ δεν κρύβουν τον έρωτά τους από τα μέσα, καθώς δεν περιορίζουν τις δημόσιες εμφανίσεις τους. Τον περασμένο Απρίλιο βρέθηκαν στο “Allianz Arena” για να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη Χέρτα Βερολίνου.

Φημολογείται ότι είναι ζευγάρι εδώ και τρία χρόνια, από το 2020. Εσχάτως, αρραβωνιάστηκαν με αφορμή και την εγκυμοσύνη της Μπίσελ και όπως αναφέρεται στη γερμανική Bild, προγραμματίζουν σύντομα και το γάμο τους, με αφορμή και το νέο μέλος που θα έρθει στην οικογένειά τους.

Η Άνικα Μπίσελ αγωνίζεται στην ΕSV Ρέγκενσμπουργκ της δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού χάντμπολ και κατάγεται από μια οικογένεια αθλητών του συγκεκριμένου σπορ.

Γεννημένη στο Ερλάνγκεν, έχει έναν αδερφό, τον Κρίστοφερ, ο οποίος στα 28 του χρόνια, παίζει στην τοπική ομάδα την FC Ερλάνγκεν, ενώ ο πατέρας τους, που επαγγέλλεται δικηγορος, είναι μέλος της διοίκησης του εν λόγω κλαμπ.

Μπορεί να μην του έχει προσφέρει πολλές χαρές το ποδόσφαιρο τα τελευταία δύο χρόνια, όμως ο Νόιερ ετοιμάζεται για το μεγαλύτερο “δώρο” της προσωπικής τους ζώής και είναι αναμφίβολα στα καλύτερά του σε αυτόν τον τομέα.