Zappit

Playmate: «Ο σύντροφός μου έφυγε άγρια μεσάνυχτα με learjet – Έχω panic button στο κινητό μου»

Διαβάστε περισσότερα...

Mέσω των δικηγόρων της έρχεται να δώσει το γνωστό μοντέλο και πρώην Playmate τη δική του εκδοχή ύστερα από την χθεσινοβραδινή σύλληψη για παραβίαση δικαστικής απόφασης αναφορικά με την επιμέλεια των παιδιών που έχει αποκτήσει με τον Ολλανδό κοσμηματοπώλη σύντροφό της.

Ο βαθύπλουτος κοσμηματοπώλης, αναζητούσε για 13 ολόκληρες ημέρες η γνωστή playmate μέχρι να καταφέρει να εντοπίσει μετά από κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ τα δύο ανήλικα παιδιά του σε οικία των βορείων προαστίων. Ο ίδιος μέσω του περιβάλλοντός του λέει – ότι κρυβόταν, και ανησυχούσε για παιδιά του, όμως η ίδια αναφέρει για την «απόδρασή» της ότι το έκανε για να μην μπει στο learjet και ταξιδέψει στο Λονδίνο.

Η καλλονή πρώην playmate, μετά τη σύλληψή της αφέθηκε ελεύθερη και αυτό που απομένει είναι λυθεί πλέον νομικά, αυτή η υπόθεση μετά από μηνύσεις που έχουν υποβληθεί εκατέρωθεν. Η ίδια μέσω των δικηγόρων της δηλώνει θύμα του συζύγου της, επισημαίνοντας μάλιστα πως έχει τοποθετήσει στο κινητό της red button, καθώς η κατάσταση μεταξύ του ζευγαριού ήταν έκρυθμη.

Η δική της εκδοχή, έχει ως εξής: «Είμαι μητέρα θύμα του πατέρα των παιδιών με panic / red button στο κινητό μου», αναφέρει και στις επόμενες γραμμές λέει για τον πρώην σύντροφό της ότι «πέραν της οικονομικής ισχύος του, έχει και ψυχολογικές αστάθειες που πρέπει να ερευνηθούν από ειδικούς. Τα παιδιά μου θα είναι με νταντάδες, μακριά από την μητέρα τους, αφού ο πατέρας τους λόγω της εργασίας του ταξιδεύει συνεχώς. Ποιος θα εξετάσει την συναισθηματική ισορροπία των παιδιών μου; Γιατί η απόφαση των Ασφαλιστικών μέτρων και η προϊσταμένη ανηλίκων δεν έλαβαν υπόψιν τους την έκθεση Δοξιάδη για το ένα ανήλικο τέκνο μου».

Για την δικαστική απόφαση αναφορικά με τη συνεπιμέλεια των δυο ανήλικων αγοριών που οδήγησε στη σύλληψη της, τονίζει πως «Η δικαστική απόφαση είναι των Ασφαλιστικών μέτρων, άρα προσωρινή και επ’ ουδενί τελεσίδικη οριστική και αμετάκλητη.

Ορίζει πρωτοφανώς για την ελληνική νομολογία πως, παρότι έχω συνεπιμέλεια των τέκνων και δικαιούμαι μηνιαίας διατροφής, υποχρεούμαι να μετακομίσω στο Λονδίνο για να ασκώ την συνεπιμέλεια κατά παράβαση παντός ατομικού και Συνταγματικού μου δικαιώματος. Η διαμεσολάβηση και η οριστική απόφαση που θα ορίζει συνεπιμέλεια , διατροφή τέκνων, μόνιμη κατοικίας τους και άλλα θέματα οικογενειακού δικαίου δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί».

Μάλιστα, περιγράφει και ένα συμβάν που έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του κοσμηματοπώλη απέναντι στα παιδιά του για το οποίο υπάρχει – όπως λέει – και οπτικοακουστικό υλικό. «Ενώ κατατέθηκε σχετική μήνυση, που δεν αξιολογήθηκε ορθώς από την προϊσταμένη του Ανηλίκων, τον άφησαν ελεύθερο και ο πατέρας τα πήρε αμέσως μέσα στα μεσάνυχτα του Σαββάτου με Learjet να τα μεταφέρει εκτός Ελλάδος, παρότι δεν έχει τη συναίνεσή μου ως ασκούσα συνεπιμέλεια.

Στο αεροδρόμιο τον σταμάτησαν, εν τούτοις κατά παράβαση καθήκοντος, του επέτρεψαν να αναχωρήσει με τα 2 ανήλικα τέκνα προς άγνωστη σε μένα κατεύθυνση, διεύθυνση στο εξωτερικό. Πως θα ασκήσω εγώ την συνεπιμέλεια όταν τα παιδιά μου θα είναι στο Εξωτερικό; Πως θα μπορέσω να τα φέρω πίσω να τα δω , όταν ο πατέρας λειτουργεί έτσι λόγω της οικονομικής του επιφάνειας;».

Πηγή: newsit.gr