Πέθανε ο Παύλος Βουτσίνος – Σπαράζει στο «αντίο» η Ράνια Παπαδάκου

Παύλος Βουτσίνος

"Σοκαρισμένη, αποσβολωμένη, σαν να έχω φάει σφαίρα, τον χαιρετάω..."

Θλίψη στον κόσμο του θεάτρου ήρθε να σκορπίσει, το βράδυ του Σαββάτου, η είδηση πως ο ηθοποιός Παύλος Βουτσίνος έφυγε από τη ζωή ανήμερα των γενεθλίων του.

Μια είδηση την οποία και έκανε γνωστή, μέσα από τα social media, η καλή του φίλη και συνάδελφος, Ράνια Παπαδάκου με μια δημοσίευση της. Ειδικότερα, η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια εικόνα από παλαιότερη θεατρική τους συνεργασία για την οποία και έγραψε τα εξής στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Ο Παύλος… Ο Παύλος μας… Το χαρισματικό, υπερταλαντούχο, ευφυές, sui generis πλάσμα, με ευαισθησίες που έκρυβε και απ’ τον εαυτό του, σήμερα ανήμερα των γενεθλίων του, έφυγε… Για κάπου καλύτερα ελπίζω».

«Σοκαρισμένη, αποσβολωμένη, σαν να έχω φάει σφαίρα, τον χαιρετάω (αλήθεια τώρα;;;;;;;;) με μια δυνατή δική του στιγμή (πόσες του άξιζαν και του έπρεπαν ακόμα…) Και πόσο σε σκέφτομαι…. Παυλίτο… Θα ήθελα τελικά να το ξέρεις» σημειώνει με τρυφερότητα η Ράνια Παπαδάκου σε αυτό το διαδικτυακό της «αντίο» στον αγαπημένο της φίλο και συνάδελφο.