Πανελλήνιες 2024 – Μαθητής πήγε να γράψει φορώντας έναν τεράστιο σταυρό: «Το μέγεθος μετράει»

Πανελλήνιες

Άλλος νεαρός περίμενε την κοπέλα του έξω από το σχολείο με ένα λευκό τριαντάφυλλο.

Πρεμιέρα σήμερα για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024 στα Γενικά Λύκεια της χώρας. Μαθητές σε ολόκληρη την Ελλάδα εξετάστηκαν στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, με το κύριο θέμα να είναι τα ταξίδια και πώς αυτά ευνοούν την πνευματική ανάπτυξη και εκτόνωση των νέων ανθρώπων.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τις εντυπώσεις έκλεψαν οι ξεχωριστές «μορφές» που εμφανίστηκαν έξω από τα σχολικά συγκροτήματα, είτε πρόκειται για μαθητές που συμμετέχουν κανονικά στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, είτε για συγγενείς και φίλους των εξεταζόμενων.

Ο ρεπόρτερ του MEGA από τη Θεσσαλονίκη, Θεολόγος Ηλιού, συνάντησε έναν μαθητή έξω από το 1ο Λύκειο Πυλαίας, λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η διαδικασία των εξετάσεων. Ο νεαρός εμφανίστηκε στο σχολείο φορώντας έναν τεράστιο σταυρό με τον Ιησού Χριστό στον λαιμό του.

«Έχω την επιλογή του σταυρού. Το μέγεθος μετράει προφανώς. Βοηθάει περισσότερο πιστεύω», ανέφερε με χιούμορ ο νεαρός μαθητής στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», δηλώνοντας πως θα ήθελε μέσα από τις Πανελλήνιες Εξετάσεις να περάσει στο Πολυτεχνείο.

Σε άλλη τηλεοπτική σύνδεση με Λύκειο της Αθήνας, 23χρονος νεαρός εμφανίστηκε έξω από σχολικό συγκρότημα κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο, το οποίο προορίζει για την κοπέλα του, που δίνει σήμερα Πανελλήνιες.

«Την έφερα και θα τη συνοδεύσω σπίτι της. Στοχεύει στη Νομική, είμαι πολύ περήφανος για αυτήν», δήλωσε ο ρομαντικός νεαρός.

Σημειώνεται πως οι Πανελλήνιες Εξετάσεις θα συνεχιστούν την ερχόμενη Τρίτη 4/6, με τους μαθητές να διαγωνίζονται στα Αρχαία Ελληνικά, τα Μαθηματικά και τη Βιολογία. Θα ακολουθήσουν την Πέμπτη 6/6 τα: Λατινικά, Χημεία, Πληροφορική. Ο κύκλος για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις των ΓΕΛ κλείνει την Τετάρτη 12/6 με Ιστορία, Φυσική και Οικονομία.