Παλαιοχριστιανοί – Χαλασμός στον αέρα του Open: «Είναι μεγάλη ντροπή, αφήσατε να εννοηθεί για αιμομιξία»

Παλαιοχριστιανοί

"Είμαστε σοβαροί; Για τα νούμερα της τηλεθέασης; Είναι μεγάλη ντροπή να βγαίνουν αυτά από έναν σεβαστό άνθρωπο και να υπαινίσσεστε τέτοια πράγματα"

Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στην αδερφή του Παλαιοχριστιανού στην Κορινθία και στον πρόεδρο ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Ν.Α. Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη, με αφορμή το τεστ DNA που θα γίνει και την αναφορά σε αιμομιξία.

«Δεν άφησα τέτοιο υπονοούμενο. Είπα ότι θα χρειαστεί να γίνει DNA γιατί δεν έλεγαν σε ποιον ανήκουν τα παιδιά» είπε ο Γιώργος Κακλαμάνης σε τηλεφωνική σύνδεση.  «Συγγνώμη κ. Καλλιακμάνη, είπατε πριν βγάλει απόφαση ο εισαγγελέας για αιμομιξία σε εκπομπή που ήσασταν.  Το ακούσαμε. Να σας διορθώσω για την άλλη εκπομπή που βγήκατε ότι το παιδί της ανιψιάς μου είναι κορίτσι όχι αγόρι. Είμαι θυμωμένη και εξοργισμένη για αυτό που είπατε. Εσείς είπατε πρώτα για την αιμομιξία σε εκπομπή, όχι ο εισαγγελέας. Το αφήσατε να εννοηθεί.

Με εξοργίζει ότι υπάρχουν άρρωστα μυαλά που αφήνουν υπονοούμενα στις εκπομπές για αιμομιξία. Είμαστε σοβαροί; Για τα νούμερα της τηλεθέασης; Είναι μεγάλη ντροπή να βγαίνουν αυτά από έναν σεβαστό άνθρωπο και να υπαινίσσεστε τέτοια πράγματα» είπε η αδερφή του 45χρονου Παλαιοχριστιναού.