Ολυμπιακοί Αγώνες: Απομακρύνθηκε από το Ολυμπιακό Χωριό γιατί ήταν πολύ «καυτή»

Ολυμπιακοί Αγώνες

Η ανάρμοστη συμπεριφορά της λειτούργησε ως αντιπερισπασμός.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού φαίνεται ότι είχαν και μία περίεργη εξέλιξη με την 20χρονη Παραγουανή αθλήτρια, Λουάνα Αλόνσο, καθώς δημοσιεύματα αναφέρουν ότι απομακρύνθηκε λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Η Αλόνσο κατηγορήθηκε ότι αποσπούσε την προσοχή των άλλων αθλητών με την κοινωνικοποίησή της, με τους αξιωματούχους να ισχυρίζονται ότι δημιούργησε «ακατάλληλη ατμόσφαιρα» με τη συμπεριφορά της. Η εντυπωσιακή 20χρονη, η οποία δεν κατάφερε να προκριθεί στα προκριματικά των 100μ. πεταλούδα, κυκλοφορούσε με ρούχα της δικής της επιλογής και όχι με τις επίσημες στολές που παρείχαν οι επικεφαλής της ομάδας της Παραγουάης.

Έκανε επίσης παρέα με άλλες αθλήτριες και λέγεται ότι αποσπούσε την προσοχή των συναθλητών της που εξακολουθούσαν να αγωνίζονται στους Αγώνες. Η Αλόνσο μάλιστα είχε καταλύσει σε ξενοδοχείο στη γαλλική πρωτεύουσα και επισκέφθηκε πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια, αναρτώντας φωτογραφίες στους 600.000 ακολούθους της στα social media. Η ίδια πάντως αρνήθηκε σε ανάρτησή της πως ισχύει κάτι τέτοιο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Luana Alonso (@luanalonsom)

Οι αξιωματούχοι της Ολυμπιακής Επιτροπής της Παραγουάης πήραν την απόφαση να της απαγορεύσουν να συναναστρέφεται με άλλα μέλη της ομάδας, αφού άκουσαν ότι η συμπεριφορά της λειτουργούσε ως «αντιπερισπασμός». Η Αλόνσο ανακοίνωσε την… συνταξιοδότησή της από το άθλημα μετά την αποτυχία της να φτάσει στα ημιτελικά και έκτοτε επέστρεψε στις ΗΠΑ – όπου σπουδάζει πολιτικές επιστήμες.